Studentencup Delft

Over dit evenement

Categorie
Wedstrijd
Organisator
Wedstrijdcommissie
Datum en tijd
24 mrt. 2018 11:00 - 21:00
Locatie
Lange Kleiweg 116, Rijswijk

Op 24 maart wordt de eerste studentencup van het jaar georganiseerd door WTOS en verreden op de baan van De Spartaan. Dit is je kans om de eerste punten van het SWN studentencup klassement te behalen!

Met 75km is het echter wel een beetje ver om op de fiets op en neer te gaan. Daarom zal er een auto-indeling worden gemaakt. Daarvoor zijn echter wel auto’s en fietsendragers nodig. Mocht je dus een auto hebben, app dan de wedcom even (0623076144). Mailen kan ook via wedstrijdcommissaris@domrenner.nl. Geef even aan hoeveel mensen er mee kunnen en hoeveel fietsen. Uiteraard worden benzinekosten vergoed door de Domrenner en krijg je kilometervergoeding.

Wanneer er niet genoeg auto’s beschikbaar zijn, zullen er helaas mensen met de trein moeten. Verder geldt; als je je niet aanmeldt op dit evenement vóór 22 maart 23.50, wordt er geen rekening met je gehouden in het vervoersschema en zul je dus waarschijnlijk met de trein moeten reizen.

Het programma in Delft zal er als volgt uitzien:

13:00 parcours geopend
13:45 start Dames (50 min koers)
14:45 start Heren B (60 min koers)
16:00 start Heren A (90 min koers)
17:45 Huldiging met maaltijd, indien ingeschreven

Inschrijven (ook voor de maaltijd achteraf) kan via de ticketlink. Dit kan tot 22 maart 23:59 en de kosten zijn €4,00, te voldoen bij de wedstrijd zelf (exclusief maaltijd). 

Renners/rensters mogen tot één jaar na het afstuderen meedoen met de Studentencup. Let op, voor het starten heb je minimaal een KNWU-lidmaatschap nodig. Deze is eenvoudig en snel aan te vragen via knwu.nl of jouw vereniging. Bij de A-koers is ook een werkende transponder van belang!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien