Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Evenement
Organisator
Kamp commissie
Vanaf
13 jul. 2018 22:00:00
Tot
21 jul. 2018 21:00:00
Locatie
Le Bourg-d'Oisans, Frankrijk

Lieve Domrenners,

Na de geslaagde editie van vorig jaar organiseert de Domrenner voor de derde keer het Domrenner Zomerkamp! 7 dagen vakantie, met fietsen, Tour kijken en relaxen.

Dit jaar is ons oog gevallen op de regio rond Le Bourg-d'Oisans, deze regio staat bekend om de iconische klimmen als de Alpe d’Huez, Col du Galibier, Col du Lautaret, Col du Glandon en nog andere prachtige cols. Mocht dit nog niet genoeg uitdaging zijn, dan is het natuurlijk ook mogelijk om La Marmotte te fietsen op een van de dagen. Dit is dus de ideale plek om je superbenen nog een keer maximaal op te pompen voor het naseizoen.

Buiten dat er veel gefietst kan worden is er ook de mogelijkheid om naar fietsers te kijken, de 12e etappe van de Tour de France komt namelijk langs op 19 Juli met finish bovenop de Alpe d’Huez! Verder is het ook mogelijk om met een groepje andere bergsporten te doen als het fietsen je teveel wordt.

Voor deze epische week is er slechts plek voor 16 leden en om de kosten binnen een studentenbudget te houden gaat het weekend alleen door bij een minimum van 12 deelnemers. Daarom willen we jullie vragen om, als je zeker weet dat je mee gaat als het door gaat, je hieronder aan te melden bij de activiteit. Om jullie de kans te geven om te kunnen bepalen of je echt mee kan, geven we hieronder de exacte informatie.

Data: 14 juli tot en met 21 Juli 2017
Locatie: Bourg d'Oisans
Kosten: Circa €330
Vervoer: Auto’s
Vertrek: 13 juli rond 22.00 op een nader te bepalen locatie

Groetjes,
De Kampcommissie

P.S.
De aanmelding opent 7 april om 20.00u.

Opgeven en afmelden kan tot 31 mei 20.00u, leden hebben voorrang op donateurs. Mocht je je naderhand pas afmelden, zul je moeten betalen voor de verblijfskosten. Afmelden na 7 juli betekent dat je voor alles zult moeten betalen. In geval van noodsituaties zal de kampcommissie beslissen wat er gebeurt.

Mocht je nou vette activiteiten in de omgeving weten, stuur dan een mailtje naar kampcommissie@domrenner.nl. Ook als het je leuk lijkt om routes te maken, stuur dan even een mailtje voor het exacte adres!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien