Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Evenement
Organisator
Wedstrijdcommissie
Datum en tijd
20 mrt. 2019 18:45 - 21:45
Locatie
Academiegebouw

Ploegenpresentatie

Op woensdag 20 maart zal traditiegetrouw het startschot voor het wielerseizoen gegeven worden met de ploegenpresentatie. Voor renners is dit dé avond hun getrainde kuiten de tonen, voor wielerwatchers het moment te zien welke renners goed de winter uitgekomen zijn. Van 19:00 tot 21:30 worden de Studentencupploeg, damesploeg en herenploeg gepresenteerd. Daarnaast zullen enkele sprekers een praatje houden en zal het winnende idee voor de ledenpitch gekozen worden. De ploegenpresentatie zal plaatsvinden in de Senaatszaal van het Academiegebouw (Domplein 29, 3512 JE Utrecht). We hebben een vol programma, dus wees op tijd als je niets wil missen.

Bovendien zal er op deze avond gelegenheid zijn de bestelde kleding op te halen. Als je aangemeld staat voor het evenement zorgen wij dat je nieuwe kleding aanwezig is. Naderhand zullen we de avond voortzetten met een borrel in Café Rex.

Omdat er op de presentatie foto’s van alle renners gemaakt worden wordt er verwacht dat iedere wedstrijdrenner gesoigneerd zal zijn. Dit betekent dus een compleet Domrennertenue, geschoren benen en geen neuspiercings. Ongesoigneerd mag je niet op de foto. Het oordeel hierover wordt door de altijd modieuze wedstrijdcommissaris geveld. Wanneer er na afkeuring toch op wordt gestaan gefotografeerd te worden, zullen de ongesoigneerde delen van de renner met vuilniszakken worden afgedekt.

Hopelijk tot 20 maart!

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien