Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Evenement
Organisator
Kamp commissie
Vanaf
7 jun. 2019 09:00:00
Tot
10 jun. 2019 18:00:00
Locatie
Sauerland

Voorjaarskamp

Voorjaarskamp 2019!

Domrenners opgelet!

Het Ardennenkamp is nog niet begonnen, maar je kan je binnenkort al inschrijven voor het volgende Domrennerweekend! Dit jaar organiseert de kampcommissie namelijk weer een kamp aan het einde van het voorjaar, met als mooie bestemming het Sauerland in Duitsland. Op de eerste dag van het Pinksterweekend, op vrijdag 7 juni, zullen we met een groep van 16 Domrenners vertrekken om een prachtig weekend te beleven vol kilometers en gezelligheid. Op maandag 10 juni zal de groep weer terugkeren naar Utrecht. We zullen verblijven in een zeer mooi huisje in het plaatsje Bestwig.

Om met zijn allen gemakkelijk bij het huisje te komen zijn er natuurlijk genoeg auto’s nodig. Iedereen die een auto beschikbaar kan stellen voor het weekend zal zoals gebruikelijk een kilometervergoeding van 3 cent per kilometer krijgen, naast de vergoeding voor alle benzine.  

De kosten voor het kamp zullen voor leden rond de 100 euro per persoon liggen. Voor alle leden geldt ook dat er maximaal 40 euro strippenkaartkorting gegeven wordt voor dit weekend. Bij inschrijving hebben leden voorrang op donateurs.

Let op! De inschrijving voor het kamp zal op dinsdag 9 april open gaan om 20:00. Wees er snel bij want er zijn dus maar een beperkt aantal plaatsen.

Als je je na 25 mei uitschrijft voor het kamp dien je mee te betalen voor de huur van het huisje. Mocht je je na 1 juni nog uitschrijven, moet je voor alles meebetalen (tenzij er sprake is van een noodsituatie of iets dergelijks).

We kijken heel erg uit naar dit fantastische weekend!

Veel liefs van de Kampcommissie.

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien