Evcie presents: stream speciaalbierproeverij

Over dit evenement

Categorie
Evenement
Organisator
Activiteitencommissie
Datum en tijd
2 apr. 2020 20:00 - 23:00
Locatie
Microsoft Teams

Evcie presents: stream speciaalbierproeverij

Domrenners in zelfisolatie opgelet!

We leven nu in een bijzondere tijd nu we zo veel mogelijk afstand moeten houden van elkaar. Het coronavirus zorgt ervoor dat we elkaar minder zien en minder spreken, het is zelfs zo erg dat de koning spreekt over het 'eenzaamheidsvirus'. Hij zegt ook dat het eenzaamheidsvirus te bestrijden is, en daar zijn wij van de Evcie het helemaal mee eens! De leden van de Evcie hebben na een intensief overleg via Zoom namelijk een leuke activiteit weten te bedenken voor de geïsoleerde Domrenners. Om mensen toch nog een soort van bij elkaar te krijgen organiseert de Evcie de stream speciaalbierproeverij!

Wat is het idee?

De Evcie stelt een gevarieerde lijst samen van speciaalbiertjes. Meld je aan en kies uit onderstaande lijst een paar biertjes en koop deze in de lokale supermarkt. Vervolgens gaan we via Microsoft Teams met elkaar zitten, en dan kunnen we virtueel met elkaar biertjes proeven en beoordelen. Deze beoordeling gaat aan de hand van een Google form die door de Evcie in elkaar is gezet. En aan het einde van de borrel komen we er achter wat het favoriete quarantainebier is van de Domrenner.

Lijst van speciaalbiertjes:
La trappe trappist - Blond
Gulpener - Ur-Hop
Vedett - IPA
Texels - Springtij
Brand - Lente Bock
Kasteel - Donker

De borrel zelf zal plaatsvinden op donderdag 2 april om 20.00 uur, dus meld je snel aan! Aanmelden kan tot woensdagavond 20 uur.

Het is helemaal aan jezelf hoeveel biertjes je koopt en drinkt, maar bewaar wel je bonnetje! 2 biertjes worden namelijk vergoed door de Domrenner!

Veel liefs,
De Evcie.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien