Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Gezelligheid
Datum en tijd
2 mrt. 2018 14:00 - 17:00
Locatie
Jaarbeurs Utrecht

Bike Motion 2018

We hebben er lang op moeten wachten, maar na 1,5 jaar kunnen we dan eindelijk weer kwijlen bij de nieuwste fietsen van dit seizoen. Voor wie nog niet weet waar dit over gaat: Bike MOTION Benelux! Dit is dé grootste sportieve fietsbeurs in de Benelux. Je vindt er de nieuwste accessoires, innovatieve technieken en vaardigheden, routes, bestemmingen, kleding en natuurlijk de nieuwste fietsen.

Als je even een momentje nodig hebt om te verwerken dat je toch echt geen ruimte en geld hebt voor een nieuwe fiets is er ook dit jaar het Kwaremont Kaffee. Hier kun je een heerlijk Belgisch biertje nuttigen en er worden de hele dag quizzen georganiseerd waar gave prijzen te winnen zijn. Genoeg om je een dagje te vermaken dus! 

Dit jaar vindt het evenement plaats van 2 t/m 4 maart en ons lijkt het leuk om daar gezamenlijk naar toe te gaan/elkaar daar te meeten. Na de training van zaterdag 3 maart zijn wij te vinden op de Jaarbeurs. Lijkt het jou ook leuk om mee te gaan en samen met je fietsmaten al het nieuws te ontdekken? Meld je aan voor het evenement!

Ben je afgelopen jaar vrijwilliger zijn geweest tijdens de Ronde van de Maliebaan of de Ronde van het Wilhelminapark? Dan heb je nog recht op een gratis toegangskaart voor dit evenement! Heb je nog niet aangegeven dat je een kaartje wilt, mail dan snel naar: info@wielerplatformutrecht.nl.

Helaas geen recht op een gratis kaartje? Tot 2 maart kun je online je ticket kopen voor €12,50, daarna betaal je €15,-. 
Hier vind je meer info en kun je je kaartje bestellen. Tot dan!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien