Circuittraining #2

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Training
Organisator
Bestuur 2020-2021
Datum en tijd
19 nov. 2020 18:30 - 20:00
Locatie
Sportpark Voordorp, Hercules, Veld 7

De training:

Circuit training is een van de wintertrainingen van de Domrenner. Leden van Softijs kunnen zich echter ook aanmelden voor deze trainingen. Van oktober tot maart zullen Mart en David jullie begeleiden tijdens een training die draait om verschillende korte en intensieve oefeningen waar je conditie, spierkracht en core-stability van vooruit gaat. Dit jaar zal deze voor het eerst buiten plaatsvinden i.v.m. de huidige coronamaatregelen. Neem dus warme kleding mee!

Aanmelden en afmelden:

De aanmelding gaat volledig via de site. Op iedere zondagavond voorafgaand de training gaat om 20.00 uur de aanmelding open, waarna deze sluit op de desbetreffende donderdagmiddag 12.00 uur. Meld je ook optijd af als je niet komt, dat geeft ruimte voor de anderen en geeft ons een goed overzicht. Om dit in goede banen te leiden, hanteren we eerst een waarschuwing indien je je niet afmeldt en niet aanwezig bent, wanneer het nogmaals gebeurt betaal je 5 euro boete. Als je op de wachtlijst staat krijg je automatisch een plekje als iemand zich afmeldt, hou dit dan ook goed in de gaten. Mocht er ’s middags iets gebeuren, waardoor je onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn, laat dit dan aan een bestuurslid weten. Geef bij je aanmelding aan of je als Domrenner of als Softie meedoet (als Softie graag naam en e-mailadres invullen door als gast aan te melden). In principe zullen de circuittrainingen ongeveer 2,50 euro per les kosten, en zal dit via de eigen vereniging achteraf geïncasseerd worden. Voor Domrenners geldt dat je gebruik kan maken van je strippenkaartkorting. 

Protocol circuittrainingen omtrent COVID-19 

Wij, trainers en deelnemers, volgen de RIVM-hygiënemaatregelen strikt op. Bij klachten die passen bij infectie met het coronavirus blijft een deelnemer thuis. Dit zijn verkoudheidsklachten (loopneus, keelpijn, hoesten, minder kunnen ruiken en verhoging van de lichaamstemperatuur), koorts en/of kortademigheid.

Thuisblijven geldt tevens als iemand in het huishouden van een deelnemer de bovengenoemde verschijnselen vertoont.

Deelnemers worden aangemoedigd om alleen naar de training te komen.

Deelnemers wordt gevraagd om niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training op locatie aan te komen en direct na de training weer te vertrekken.

We zorgen en zien erop toe dat iedereen altijd 1.5 meter afstand tot elkaar kan houden.

Gedurende de training wordt er rekening gehouden met de meest recente overheidsmaatregelen. Dit houdt in dat er in groepjes van maximaal 4 personen wordt getraind, dit is exclusief trainer. Ook binnen deze groepjes wordt er 1.5 meter afstand gehouden. Daarnaast zit er tussen de groepjes ook 1.5 meter en is de scheiding tussen groepjes duidelijk aangegeven waardoor mengen niet zal plaatsvinden.

Na de training zullen de deelnemers direct naar huis gaan en zullen de deelnemers worden aangemoedigd om alleen dan wel met een groepje van maximaal 4 personen naar huis te fietsen. Ook hierbij zal de onderlinge afstand 1.5 meter zijn.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien