Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Wedstrijd
Datum en tijd
29 dec. 2018 10:00 - 14:00
Locatie
De Nedereindse Berg

Clubkampioenschap Cross

Op 29 december zal het Clubkampioenschap Cross plaatsvinden. Dé laatste kans om dit jaar nog een keer de winst binnen te slepen!

Het CK wordt gereden op De Nedereindse Berg. De inschrijving gaat de 29ste open om 10.00u en de verschillende categorieën starten tegelijkertijd om 11.00u. Er wordt samen met andere verenigingen gereden. Er zal gereden worden in drie categorieën: mannen met licentie, mannen zonder licentie en vrouwen. Er zullen dus slechts drie leden tot de clubkampioen gekroond worden. Dit houdt in dat als je niet in de hoogste klasse meerijdt, je de wedstrijd wel kan winnen, maar jezelf geen clubkampioen mag noemen. De winnaars zullen natuurlijk weer een prachtige medaille krijgen, en niet geheel onbelangrijk ook voor het laatst de kussen van de Miss Domrenner. Je mag meedoen met een crosser of mountainbike.

Heb je zelf geen crosser of mountainbike? Of sta je liever langs de kant te kijken? Dat kan natuurlijk ook! Kom vooral langs om andere Domrenners aan te moedigen, stiekem een beetje uit te lachen of lekker een oliebol te eten en chocomel te drinken (#goedexcuusDvdM). We hopen jullie in groten getale te zien voor een mooie afsluiting van het jaar!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen