Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Evenement
Organisator
Wedstrijdcommissie
Datum en tijd
3 okt. 2018 17:30 - 21:00
Locatie
Nedereindse Berg

Coureurs!

Traditiegetrouw is de laatste 'echte' wedstrijd van het jaar het clubkampioenschap! Dit jaar zal de strijd om titels plaatsvinden op woensdag 3 oktober op de Nedereindse Berg. In verband met de vroeg ondergaande zon, zal de start om 18.00 zijn. Zorg dus dat je uiterlijk om 17.30 aanwezig bent, zodat iedereen op tijd opgesteld kan staan met rugnummer.

Er zijn 3 verschillende categorieën; Dames, Heren zonder licentie en Heren met licentie en er zal respectievelijk 45 minuten + 3 rondes, 55 minuten + 3 rondes en 65 minuten + 3 rondes gekoerst worden. 

Om het hele CK in goede banen te leiden, hebben we hulp nodig van een aantal niet-koersende leden. Mocht je 3 oktober dus nog niks te doen hebben en zelf niet willen koersen, kom dan vooral een handje helpen en de renners aanmoedigen!

Na de finish is er uiteraard de tijd om de koers kritisch te analyseren onder het genot van een welverdiende versnaprering (het seizoen is toch afgelopen), waarna de winnaars gehuldigd zullen worden.

Schroom dus niet om je in te schrijven, al kom je alleen maar kijken, en dan zien we je op 3 oktober!

Neem voor je eigen veiligheid ook lampjes mee! Als je naar huis fietst is het namelijk al aardedonker, en we willen geen ongelukken.

Adres Nedereindse Berg:
Nedereindseweg 501W
3546 PM Rijnenburg

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien