Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Evenement
Organisator
Evementencommissie
Datum en tijd
15 jun. 2018 20:30 - 22:00

Domrennerlaserdropping

Evcie presents: Domrennerlaserdropping

In juni komt de Evcie met een geheel nieuwe activiteit: een lasergamedropping in de straten van Utrecht! Op 15 juni vanaf 20.30 word je in groepjes gedropt op een plek in de stad om vervolgens een tactisch spel te spelen waarbij je tegenstanders af moet schieten, zelf uit schot moet blijven en ondertussen de stad doorkruist om verschillende opdrachten te doen voordat je de eindwinst binnen kan halen. Tijdens het spel verzamel je aanwijzingen die je leiden naar de plek waar om de overwinning gestreden wordt, maar wees op je hoede want de andere teams kunnen overal om je heen opduiken en zullen er alles aan doen om jou uit te schakelen. Om 22.00 zal het spel ongeveer afgelopen zijn en worden de winnaars gehuldigd! Daarna is er voor de liefhebbers natuurlijk ruimte om de meest epische snipershots te analyseren onder het genot van een biertje!

De spelregels:

  • Iedereen krijgt X levens, zijn je levens op dan kan je niet meer schieten en moet je opladen bij een punt van de Evcie. Hiervoor stuur je een appje in de teamapp. Let op! niemand mag zonder levens binnenkomen op de eindlocatie. 
  • Je kan afgeschoten worden door andere teams, maar ook door snipers die zich door de stad verspreiden. 
  • Het bedekken van je targets kan leiden tot tijdstraf.
  • Via de app kunnen hints gevraagd worden. Let op! Deze koop je met tijd: Je moet een tijdje wachten op de hint OF nadat je een hint gekregen hebt mag je niet meteen weg na de volgende opdracht. 
  • Het doel van het spel is om de Domrennervlag naar een geheime eindlocatie te brengen. Door verschillende opdrachten te voltooien kom je steeds dichter bij deze eindlocatie. 
  • Voor het winnende team zal er een mooie prijs zijn!

De kosten van deze avond vol actie zullen ongeveer rond de 5 euro liggen. Hoe meer mensen er mee doen, hoe vetter het spel wordt dus schrijf je snel in!

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien