Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Evenement
Organisator
Evementencommissie
Datum en tijd
17 jan. 2018 19:00 - 23:30

Evcie presents: Cycling Dinner' New Years Edition

Evcie presents: Cycling Dinner!

Het seizoen is omgevlogen en 2018 staat alweer voor de deur. Het nieuwe jaar zullen we in januari goed inluiden met niet alleen een nieuwjaarsborrel (10 jan) maar ook met de eerste Evcie-activiteit van het jaar: Cycling Dinner!

Het Cycling Dinner staat garant voor een heel gezellige avond waarop je 5 Domrenners nóg beter leert kennen onder het genot van een heerlijke maaltijd. In duo’s kook je één van de drie gangen. Elke gang wordt bij iemand anders thuis genuttigd en tussendoor koers je met z'n zessen van voorgerecht naar hoofdgerecht naar dessert. Zullen die spinninglessen zich eindelijk uitbetalen!  

Op 17 januari is het zo ver, maar de inschrijving is nu alvast open! Meld je aan op de website én schrijf je in via dit formulier: https://goo.gl/forms/byjSmM4rhQeYBO6j1  Aanmelden kan in duo’s, maar ook alleen. Wanneer je je alleen opgeeft zorgt de Evcie ervoor dat je een kookpartner krijgt.

Let op: om voor een logistiek goed eetschema te kunnen zorgen, sluit de inschrijving op 11-01-2018. Wil je je na deze datum nog in- of uitschrijven, dan kan dat alleen in overleg met de Evcie. 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren