Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Training
Organisator
Kamp commissie
Vanaf
18 mei 2018 10:00:00
Tot
21 mei 2018 21:00:00
Locatie
Grönebach, Duitsland

De inschrijvingen zijn in principe gesloten. Mocht je nog mee willen, contact dan Peter Jansen even 

 

Domrenners opgelet!

Het Ardennenkamp gaat pas over een paar weken van start, maar je kan je binnenkort al inschrijven voor het volgende Domrennerweekend! Dit jaar organiseert de kampcommissie namelijk weer een kamp aan het einde van het voorjaar, met als mooie bestemming het Sauerland in Duitsland. Op de eerste dag van het Pinksterweekend, op vrijdag 18 mei, zullen we met een groep van 20 Domrenners vertrekken om een prachtig weekend te beleven vol kilometers en gezelligheid. Op maandag 21 mei zal de groep weer terugkeren naar Utrecht.

We zullen verblijven in een zeer mooi huisje in het plaatsje Grönebach. Het gebied zal voor veel skiliefhebbers al wel bekend zijn, aangezien het op slechts een paar kilometer afstand ligt van Winterberg. Het huisje is een comfortabel onderkomen waarin zelfs een sauna aanwezig is, voor wie na de fietstocht nog niet genoeg gezweet heeft.

Om met zijn allen gemakkelijk bij het huisje te komen zijn er natuurlijk genoeg auto’s nodig. Iedereen die een auto beschikbaar kan stellen voor het weekend zal zoals gebruikelijk een kilometervergoeding van 3 cent per kilometer krijgen, naast de vergoeding voor alle benzine.

De kosten voor het kamp zullen voor leden rond de 100 euro per persoon liggen. Voor alle leden geldt ook dat er maximaal 55 euro strippenkaartkorting gegeven wordt voor dit weekend. Bij inschrijving hebben leden voorrang op donateurs.

Let op! De inschrijving voor het kamp zal op dinsdag 3 april open gaan om 20:30. Wees er snel bij want er is dus maar een beperkt aantal plaatsen.

Als je je na 4 mei uitschrijft voor het kamp dien je mee te betalen voor de huur van het huisje. Mocht je je na 11 mei nog uitschrijven, moet je voor alles meebetalen (tenzij er sprake is van een noodsituatie of iets dergelijks).

We kijken heel erg uit naar dit fantastische weekend!

Veel liefs van de Kampcommissie.

 

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien