Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Evenement
Organisator
Wedstrijdcommissie
Datum en tijd
22 dec. 2017 19:00 - 21:00
Locatie
Achter Sint Pieter 25 (Pnyx)

Wedstrijd infoavond

Nu de winter echt begonnen is, moeten we starten met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Een belangrijk onderdeel van de voorbereiding is de wedstrijd infoavond op vrijdag 22 december in de grote zaal op de Pnyx. De infoavond is interessant voor renners die nog geen wedstrijdervaring hebben en voor renners die twijfelen of ze hun licentie om willen zetten. Er zal iets verteld worden over de opzet van de ploegen en het verschil tussen de niveau's (studentencup en sportklasse/amateurlicentie). Ook zullen de verschillende soorten wedstrijden toegelicht worden. 

Renners die reeds een licentie hebben kunnen deze avond ook iets opsteken. De KNWU gaat namelijk het huidige systeem op de schop nemen. Zo zal er bijvoorbeeld vanaf dit jaar geen verplichte sportkeuring meer nodig zijn en gaan de amateur/sportklasse-combinatiewedstrijden vervallen. Daarnaast willen ze gaan experimenteren met een promotie/degradatiesyteem. Genoeg redenen dus om langs te komen om hierover op de hoogte te zijn. 

Er is deze avond ruimte voor vragen, maar vragen kunnen ook vooraf of achteraf gemaild worden naar wedstrijdcommissaris@domrenner.nl.
Domrenners die nog geen wedstrijden willen gaan rijden maar wel geïnteresseerd zijn, zijn ook van harte welkom!
Wij zien je graag op 22 december om 19.00u, meld je aan op de site!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren