Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Gezelligheid
Organisator
Winterkampcommissie
Van
16 dec. 2017 09:00:00
Tot
17 dec. 2017 22:00:00
Locatie
Antwerpen

Winterkamp

Revolutie binnen de Domrenner: het eerste fietsloze kamp ooit. Van zaterdag 16 december tot en met zondag 17 december zullen wij ons begeven tussen de Vlamingen voor een weekend vol gezelligheid. We gaan cross kijken en stappen in Antwerpen! 

Het sportieve element van dit kamp zal eens niet door onszelf, maar door anderen worden verzorgd. O.a. Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Sophie de Boer zullen ons voorbij schieten terwijl wij ons tegoed doen aan de nodige goudgele rakkers om ons warm te houden. Nadat de coureurs ons in de middag vermaakt hebben zal een eigen kroegentocht en het Antwerpse nachtleven ons vermaken in de avond. Slapen doen we in een hostel midden in Antwerpen, kruipen naar je bed is dus gewoon mogelijk. De volgende dag vertrekken we in de loop van de dag terug naar Utrecht, hoogstwaarschijnlijk met een kleine kater en een beetje slaaptekort. Echter ook met een aantal mooie verhalen!

Gedurende het kamp zullen er vanuit de kampcomissie nog wat leuke dingen worden geregeld, hierover later meer. De kosten voor dit kamp zullen €80,- zijn. Dit is echter nagenoeg all-inclusive. Inbegrepen zijn namelijk het vervoer, een slaapplek, eten, entree voor de Scheldecross en ook al een heleboel eerste biertjes tijdens de kroegentocht! Enkel de eventuele vette hap tijdens de cross en de extra biertjes die je wil drinken zullen door jezelf betaald moeten worden. 

Zondag 22 oktober om 20.00 uur gaat de inschrijving open, er is een reservelijst! Aanmelden kan tot en met 4 december, afmelden kan tot 19 november 20.00. Wij hebben er enorm veel zin in! En bij vragen is de Winterkampcommissie altijd beschikbaar. 

Ewout, Jelmer, Nienke, Robert, Sjoerd

N.B. Het is een gezelligheidsweekend en er gaan dus GEEN fietsen mee.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren