Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Gezelligheid
Organisator
Winterkampcommissie
Vanaf
15 dec. 2018 09:00:00
Tot
16 dec. 2018 16:00:00
Locatie
Antwerpen

Winterkamp 2018

De revolutie krijgt een vervolg: na het eerste fietsloze kamp ooit komt natuurlijk het tweede fietsloze kamp ooit. Van zaterdag 15 december tot en met zondag 16 december zullen wij ons begeven tussen de Vlamingen voor een weekend vol gezelligheid. We gaan cross kijken en stappen in Antwerpen!

Het sportieve element van dit kamp zal niet door onszelf, maar door anderen worden verzorgd. Grote namen als  Mathieu van der Poel, Wout van Aert, Marianne Vos en Sophie de Boer zullen ons voorbij schieten terwijl wij ons tegoed doen aan de nodige goudgele rakkers om warm te blijven. Nadat de coureurs ons in de middag vermaakt hebben, zal het avontuur zich voorzetten in het Antwerpse nachtleven. Slapen doen we in een hostel midden in Antwerpen, kruipen naar je bed is dus gewoon mogelijk. Zondag vertrekken we in de loop van de dag terug naar Utrecht, hoogstwaarschijnlijk met een kleine kater en een beetje slaaptekort. Echter ook met mooie verhalen!

Gedurende het kamp zullen er vanuit de kampcommissie nog wat leuke dingen worden geregeld. Ook zal er ook weer gestreden worden om de 'Grote Prijs Peter Jansen'. Hoe deze titel te winnen is zal later bekend worden gemaakt. Maar het zal gegarandeerd spektakel opleveren! De kosten voor dit kamp zullen €80,- zijn. Dit is echter nagenoeg all-inclusive. Inbegrepen zijn namelijk het vervoer, een slaapplek, eten, entree voor de Scheldecross en ook al een heleboel eerste biertje! Enkel de eventuele vette hap tijdens de cross en de extra biertjes die je wil drinken zullen door jezelf betaald moeten worden.

Zondag 28 oktober om 20.00 uur gaat de inschrijving open, er is een reservelijst! Aanmelden kan tot en met 3 december, afmelden kan tot 18 november 20.00u. Wij hebben er enorm veel zin in! Bij vragen is de Winterkampcommissie altijd beschikbaar. 

Kevin, Nienke, Sjoerd en Jelmer

N.B. Het is een gezelligheidsweekend en er gaan dus GEEN fietsen mee.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien