Augustus is Café Domkop maand!

Augustus is Café Domkop maand!

Omdat de leukste kroeg van Utrecht het zwaar heeft en wij het de leukste kroeg van Utrecht vinden is augustus café Domkop maand! Willie heeft zwaar te lijden onder de coronamaatregelen en omdat wij nog niet voor de borrels langskomen willen wij hem op een andere manier steunen. Met een ophaalactie willen we café Domkop steunen op 4 manieren:

1 augustus Strade Bianchi

1 augustus is de eerste echte wielerwedstrijd weer op tv. En waar kan je dit nou beter kijken dan in het leukste wieler café van Utrecht?! Kom op 1 augustus samen met je Domrenner vrienden koers kijken en bestel je drankjes bij Wiljan!
Ben je erbij? 

Meld je aan: 

IMG-20190415-WA0007-1599x1200.jpg


bingokaart_domkop.png

Bingokaart

Heel augustus heb je de tijd om bingo te krijgen op de bingokaart van café Domkop. Alleen Wiljan of het bar personeel mag jouw kaart aftekenen. Heb je bingo? Mail dan een foto van jouw kaart en activiteiten naar prcommissaris@domrenner.nl en ontvang jouw prijs!
Bingo kaart hebben? Vanaf 1 augustus heeft Willie ze achter de bar liggen! 


Domkoprenner merchandise

Steun café Domkop met de aankoop van de enige echte Domkoprennersjaal! Bij elke aankoop gaat 2.50 naar café Domkop. (Levering september). Prijs wordt bepaald nadat we weten hoeveel mensen een sjaal hebben besteld. De prijs zal tussen de 8 en 14 euro liggen. 


De quote is nog nader te bepalen, goede suggesties? Mail prcommissaris@domrenner.nl ! 


Hebben? Vul het formulier in! 

supporters_sjaal.png


tassies.jpg

Kleding laten bezorgen

Weet je nog hoe handig het was dat je de kleding die je besteld hebt gewoon kon laten bezorgen? Wil je dat in oktober opnieuw? Dat kan voor maar 3.50 euro!  Het volledige bedrag zal worden gedoneerd aan café Domkop! Laten bezorgen? Vul het formulier in!