Clubkleding

Sinds 2020 zijn wij blij met Kleinsman Costum Clothing (KCC)  als leverancier van onze wielerkleding. In principe zijn er ieder jaar twee momenten om kleding te bestellen: in de zomer en in de winter. Via de mail word je altijd op de hoogte gehouden als er een kledingbestelling aankomt. Het kan wel zo zijn dat er nog een artikel in de voorraad ligt van de Domrenner, in dat geval kun je kleding kopen buiten de twee bestelmomenten om. Voor alle vragen kun je contact opnemen met prcommissaris@domrenner.nl

Hieronder staan de ontwerpen voor de kleding komend seizoen. Tevens staat hieronder een tabel met het totale kledingoverzicht en de prijzen. Heb je twijfels over je maat kun je je wenden tot de PR-commissaris of in de webshop naar de maattabellen kijken!

Korting en Subsidie

Als lid krijg je standaard vanuit de Domrenner korting op je kleding. Dit verschilt per artikel en is al verwerkt in onderstaande tabel (verschil donateur en lid = korting). Naast de standaard korting krijg je ook strippenkaart-korting bij een bestelling boven de 50 euro (mits je nog strippenkaart tegoed hebt). Bij de eerste kledingbestelling (december 2019) is dit 35 euro. Bij de tweede kledingbestelling  is dit 25 euro. 


Let op:
- Het koerspak/snelpak bij de heren bestaat uit 2 maten. Maat broek en maat shirt. In de webshop kan je echter maar 1 maat aangeven. Wil je 2 verschillende maten? Mail de PR!

- De speedshirts zijn alleen verkrijgbaar in mannenmaten. Kijk als vrouw dus bij de mannenmatentabel als je het speedshirt wilt. (voor de cyclo broek geldt dit niet!) 

-Armstukken zijn alleen in maten 1-4 verkrijgbaar (geen damesmaten)

Hieronder de stappenplannen voor het bestellen van kleding tijdens het bestelmoment EN uit de voorraad: P1020649.JPG
P1020533.JPG
P1020261.JPG
P1020238.JPG