Vueltacommissie

Helaas is de VUelta van 2020 vanwege het coronavirus uitgesteld. Hopelijk vindt de VUelta in 2022 alsnog plaats in Utrecht, en dan zijn wij er bij!


#Vamos!!

Komend jaar start de Vuelta, de 'ronde van Spanje', in Utrecht. Met een ploegentijdrit door het centrum op vrijdag en finish van de tweede etappe op de Uithof belooft dit een enorm spektakel te worden. De Vueltacommissie is opgericht om voor de Domrenner een aantal Vuelta gerichte evenementen te creëren. Ook zullen zij tijdens de tweede etappe een heel gaaf evenement organiseren voor wielerliefhebbend Utrecht. Volgend jaar is het zover. Dan start de Vuelta in Utrecht. Nadat de Giro in 2010 en de Tour de France in 2015 Utrecht al aandeden, belooft ook de Vuelta-start volgend jaar een waar spektakel te worden. Met de Domrenner zullen we natuurlijk ook in actie komen en leuke activiteiten organiseren rondom de Vuelta-start.

De Vuelta start met een ploegentijdrit door het centrum van Utrecht. De tweede etappe zal in Utrecht finishen en rondom deze finish zullen we met de Domrenner een groot evenement organiseren voor wielerliefhebbend Utrecht. De Vueltacommissie is daarvoor in het leven geroepen en is verantwoordelijk voor alles wat De Domrenner rondom de Vuelta in Utrecht aan activiteiten organiseert. De activiteiten zullen later nog bekend worden op onze site, dus houd deze in de gaten.

Mocht je vragen hebben over onze plannen of zelf nog een leuk idee hebben dan kun je ons altijd bereiken op onderstaand emailadres, of via onze social media kanalen. Houd deze kanalen in de gaten voor updates over de activiteiten.


Vueltacommissie@domrenner.nl


#Vamos!!

Vueltacommissie

Er zitten geen leden in deze groep
WhatsApp_Image_2019-12-18_at_22.02.39.jpeg