Kleding vanaf 2020

De kledingbestelling van december 2019 kan tot 9 december worden besteld via de webshop!!
Ga naar www.kccshop.nl/costumer/account/login


Sinds 2020 zijn wij blij met Kleinsman Costum Clothing (KCC)  als leverancier van onze wielerkleding. In principe zijn er ieder jaar twee momenten om kleding te bestellen: in de zomer en in de winter. Via de mail word je altijd op de hoogte gehouden als er een kledingbestelling aankomt. Het kan wel zo zijn dat er nog een artikel in de voorraad ligt van de Domrenner, in dat geval kun je kleding kopen buiten de twee bestelmomenten om. Voor alle vragen kun je contact opnemen met prcommissaris@domrenner.nl

Hieronder staan de ontwerpen voor de kleding komend seizoen. Tevens staat hieronder een tabel met het totale kledingoverzicht en de prijzen. Heb je twijfels over je maat kun je je wenden tot de PR-commissaris of in de webshop naar de maattabellen kijken!

Korting en Subsidie

Als lid krijg je standaard vanuit de Domrenner korting op je kleding. Dit verschilt per artikel en is al verwerkt in onderstaande tabel (verschil donateur en lid = korting). Naast de standaard korting krijg je ook strippenkaart-korting bij een bestelling boven de 50 euro (mits je nog strippenkaart tegoed hebt). Bij de eerste kledingbestelling (december 2019) is dit 35 euro. Bij de tweede kledingbestelling (mei 2020) is dit 25 euro. 


Let op:
- De damesbroek wordt standaard met mannenbretels geleverd. Geef daarom bij bestelling van een vrouwenbroek duidelijk aan als je een vrouwenbretels wilt. 
- Het koerspak/snelpak bij de heren bestaat uit 2 maten. Maat broek en maat shirt. In de webshop kan je echter maar 1 maat aangeven. Wil je 2 verschillende maten? Mail de PR!

- De dameskleding is t.o.v. de Vitesse kleding ongeveer 1 maat kleiner (had je 34 wordt het 32). kledingontwerp_site.png
tabel_kleding.png