Lustrum merchandise

Lustrumpakket

Naast al deze epische activiteiten is er ook een prachtig Vo2max goodie bag te bestellen. Deze zullen vanaf 18 april om 20:00 in de verkoop gaan om vervolgens 24 april om 20:00 weer te sluiten. Wees er dus op tijd bij! Hieronder kan je lezen wat er allemaal inzit en wat het ongeveer mag kosten. De kosten van de goodies zijn een indicatie. Onthoud goed, deze goodies zijn echt, maar dan ook echt alleen nu te verkrijgen te ere van het vijfde lustrum. Er is geen tweede kans!

Voor meer informatie volg de nieuwsapp en de Domrenner instagram tussen 18-24 april voor sneak peeks van de goodies!

Lustrumboek

Lees alle sterke verhalen van de afgelopen vijf jaar terug in HET boek van 2022. Dit boek is met veel passie samengesteld door de lustrumcommissie en de leden zelf. Dit zal zeker terug te lezen zijn! Een prachtige kans om over 25 jaar nog eens terug te gaan naar die goede ouwe tijd door weer een heerlijk in dit boek te duiken. Een must-have! Kosten: 15-20 euro

Domrenner bordspel 

Het enige echte Domrenner bordspel die je met al je maatjes wil spelen! Demarreer jij naar de winst of krijg je een lekke band? Zijn spelletjes iets meer jouw ding dan fietsen, grijp dan je kans om nu wel als eerste over de streep te komen. Kosten: 12-14 euro.

VO2max speciaalbierglas 

Wil jij voortaan bij speciale gelegenheden je speciaalbiertje uit een speciaal ontworpen speciaalsbierglas drinken? Je speciaalbiertje zal nog specialer smaken en de smaaksensatie zal niet te overtreffen zijn. Speciaal hè? Kosten: 8-10 euro.

VO2max speciaalbier

Ja, dan heb je een glas... Zonder speciaalbier heb je daar natuurlijk helemaal niks aan. En ja, hartstikke speciaal hoor zo'n La Trappe, Affligem of eentje van Brouwerij 't IJ. Maar dat ken je inmiddels ook wel. Daarom, speciaal ter ere van het lustrum, presenteren wij u de enige echte VO2max speciaalbiertjes. Twee heerlijk zelf gebrouwen speciaalbiertjes. Die wil je proeven! Kosten: 5-6 euro.

Fietsbel 

Wil jij voortaan niet alleen shinen op je racefiets, maar ook op de stadsfiets? Twijfel niet langer en schaf deze prachtige VO2max stadsfietsbel aan! Kosten: 4-5 euro.

Koerspet 

Een, al zeggen we het zelf, prachtig ontworpen koerspet die niet alleen goed staat bij je lustrum wielershirt, maar ook bij elk ander wielerpakje dat je hebt. Let wel, aanschaf van deze koerspet mag alleen als Rule #22 inacht zal worden genomen! Kosten: 12-15 euro.

Lustrumpakket

Je kunt deze goodies als pakket bestellen en daarmee pak je een supergoede deal (echt waar). Bij de aanschaf van het hele lustrumpakket pak je namelijk een goeie 15 euro korting op de totaalprijs! De kosten voor het pakket zullen dus rond de 40 euro liggen, maar al het moois is natuurlijk veel meer waard. Vooral de emotionele waarde is onbetaalbaar!