Lustrumweek

Lustrumweek

​​​​​​​Voorafgaand aan de 25e verjaardag van de Domrenner organiseerden we van 14 t/m 21 mei een Lustrumweek met tal van activiteiten.

Zaterdag 14 mei (overdag): Toertocht + Lustrumdag (inclusief diner)

Normaal vieren we de Domrenner verjaardag met de diesdag maar dit jaar is dit de aftrap van een week lang mooie activiteiten voor de verjaardag van Domrenner. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds organiseren we activiteiten op de NEB. We starten met een mooie toertocht gevolgd door een omnium waar alle Domrenners hun snelle benen kunnen laten zien. Daarna zullen de bekende spellen als wielwerpen, tikkertje op de fiets en natuurlijk de bierestafette weer terug keren om dan onder een genot van een stuk pizza en een drankje de lustrumdag af te sluiten.

Activiteit

Zondag 15 mei (17:00-20:00): Lustrumboek presentatie 

Deze middag zal ons lustrumboek onthuld worden en de lustrumweek officieel geopend worden. De middag zal opgevuld worden met een welkomstwoordje en natuurlijk de presentatie van het lustrumboek. Daarnaast kunnen tijdens deze middag ook de lustrumpakketten of lustrumgoodies worden opgehaald.

Activiteit

Maandag 16 mei (19:00-21:00): VO2max

Laagvliegers opgelet! Hoe veel zuurstof kan jij maximaal opnemen tijdens het sporten? Tijdens deze activiteit gaan we daar helemaal niks mee doen. Sterker nog, hoe meer energie jij kan opslaan zonder ervoor zuurstof nodig te hebben om het te kunnen gebruiken, hoe meer voordeel je zult hebben tijdens deze activiteit. In deze wedstrijd neem je het 1 tegen 1 op met een andere Domrenner. Met een knock-out systeem zal na de kwartfinale, halve finale en finale de Domrenner en het team met de grootste VO2max bekend zijn. Wil jij het individueel én als team opnemen tegen je mede-domrenners om te kijken wiens anaerobe drempel het hoogst ligt? Wacht dan niet langer en doe mee!

Activiteit

Dinsdag 17 mei (20:00-22:30): De biercantus!

Deze avond draait om maar twee dingen: bier en muziek. Onder leiding van 2 Cantoren zal er aan lange biertafels luidkeels meegezongen worden met de betere caféknallers. Tussen de nummers door mag het bier rijkelijk vloeien. Met als stelregel: als je zuipt dan zing je niet, en als je zingt dan zuip je niet. Worden de regels overtreden? Dan mag je naar voren komen voor een passende straf…

Activiteit

Woensdag 18 mei (18:30-21:00): Andersomrenner

Hét domrenner rondje, maar dan andersom! Gewoon, voor de experience. De route zal vooraf gedeeld worden. We zie jullie bij Vechten!

Activiteit

Donderdag 19 mei (19:00-21:00): Tandem Time Trial

Vind jij een tijdrit ook altijd maar zo eenzaam? Dan is deze activiteit een must do! In duo’s wordt er een tijdrit gereden waar je het tegen de klok opneemt op een tandem! Zijn jullie het best op elkaar ingespeeld? Je zal het kunnen testen óf bewijzen door mee te doen aan de tandemtijdrit! Be there or bidon!

Activiteit

Vrijdag 20 mei (19:00-00:00): BBQ & beers (nader te bepalen locatie)

Geef de Domrenners wat eten en wat bier, en ze zijn tevree! Al jaren is een BBQ met bier het meest populaire Evcie/Accie uitje, dus natuurlijk kon deze niet ontbreken in de lustrumweek. Heerlijk in het zonnetje genieten van een lekker hapje en drankje en tegelijkertijd een beetje bijkletsen over de week tot nu toe en fantaseren over het spetterende slot. Simpel like that? Daar moet je bij zijn!

Activiteit

Zaterdag 21 mei (21:00-01:00): Lustrumgala

Als eindknaller van de lustrumweek staat het lustrumgala op de planning! Van 21:00-1:00 kunnen we terecht in ’t oude Tolhuys waar we onbeperkt gaan dansen, zuipen en meezingen met onze enige echte DJ Jannes van Ingen! Met behulp van een fotograaf en een photobooth zal deze onvergetelijke (of wellicht wel vergeten door de alcohol) vastgelegd worden. Hopelijk sluit je samen met ons deze lustrumweek met een knaller af. Oh ja, en vergeet niet je N+1 mee te nemen!

Activiteit

Tickets voor de activiteiten:

Voor een aantal van de bovenstaande evenementen dien je tickets te kopen. 26 maart om 20:00 zullen de passe partouts in de verkoop gaan en 28 maart om 20:00 de losse tickets. Houd daarvoor de site in de gaten want OP=OP!

Lustrumdag (inclusief diner): 15 euro

Biercantus (inclusief bier): 20 euro

Lustrumgala (incl. onbeperkt drank): 40 euro (externen 50 euro)

BBQ & beers: 10 euro

Passe partout (toegang tot alle activiteiten): 75 euro

​​​​​​​Wil je nu sowieso alle activiteiten meepakken en zeker zijn van een plekje voor alle activiteiten? Kies dan voor een passe partout! Let wel, er is een maximum van 25 passe partouts dus zorg ervoor dat je er snel bij bent!

Voor de andere activeiten waarvoor geen betaling nodig is, kan je je wel al aanmelden op 28 maart om 20:00.

De aanmeldingen sluiten op 24 april om 20:00 voor zowel de passe partout als de losse aanmelding! Wees dus op tijd en mis deze deadline niet!

Groetjes,

de Lustrumcommissie