Nieuws

Coronabeleid

Coronabeleid

Sinds juli mogen we gelukkig weer met elkaar trainen zoals we dat gewend zijn! Wel zijn er nog een aantal dingen anders. Zo moet iedereen zich vantevoren aanmelden op de website, zodat wij een overzicht hebben van alle aanwezigen op de training. Ook wordt iedereen geacht om voor en na de training afstand van elkaar te houden. 

Verder kunnen ook steeds meer van onze activiteiten doorgang vinden, maar ook hier geldt dat je je altijd vantevoren moet aanmelden en dat je geacht wordt afstand tot anderen te bewaren. Afhankelijk van de activiteit gelden er ook andere (hygiëne)maatregelen. 

Helaas ziet de introductietijd van de Domrenner er, door de huidige situatie, ook wat anders uit dan we gewend zijn. Vanwege de strenge maatregelen rondom introductie-activiteiten van de overheid kunnen een aantal evenementen geen doorgang vinden. We doen ons best om een zo leuk mogelijke introductietijd neer te zetten voor onze nieuwe leden en er het beste van te maken!

En hopelijk kan er gaandeweg het komende jaar steeds meer, zodat bijvoorbeeld ook onze legendarische kampen weer plaats kunnen vinden!

Heb je nog andere vragen over ons coronabeleid? Stuur dan een mailtje naar secretaris@domrenner.nl

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen