Nieuws

De UIT 2019!

De Utrechtse Studenten Tijd staat voor de deur. Van 12 tot en met 16 augustus staat de binnenstad op z'n kop vanwege duizenden nieuwe studenten die alvast een kijkje komen nemen in hun nieuwe lievelingsstad. Hieronder vind je een overzicht van waar en wanneer De Domrenner zich tijdens deze meerdaagse zal laten zien! 

Maandag 12 augustus
Stadsintroductie: Crazy030- 12.00 - 17.30
We beginnen de maandag direct goed in Park Lepelenburg, met de activiteit 'Trap de meeste wattages'! Kom gezellig langs (in Domrenner shirt!!) om zelf de strijd aan te gaan en de eerste sfeer van de UIT te proeven. Hoe meer Domrenners, hoe geler, hoe beter dus wees vooral welkom!

Dinsdag 13 augustus
Verenigingsparade 11:30 - 12:30
Tijdens deze bonte parade presenteert het verenigingsleven van Utrecht zich! Om 11:30 zal door ons de Parade volgens klassiek recept worden gefietst. Ditmaal echter over het Utrechts Science Park. Een gele trein zal rond de sportraadcabrio cirkelen. 

Sportmarkt op Olympos - 13:00 - 17:00
Op de sportmarkt staan alle Studenten Sportverenigingen en ook De Domrenner laat zich hier van haar beste kant zien! Lijkt het je leuk om op de Sportmarkt te helpen met nieuwe leden werven óf wil je laten zien hoe hard wij Domrenners kunnen fietsen? Laat het dan aan Mila weten! (06-12681208 / prcommissaris@domrenner.nl)!

Woensdag 14 augustus
Sportfeest in de poema! 23.00 - ?
Vanaf 23 uur zal de Poema weer geel kleuren van binnen, niet alleen door de biertjes die getapt worden maar vooral ook door alle Domrenners die volgens traditie in tenue en snelpak op het sportfeest verschijnen! Iedereen is welkom op het sportfeest en het belooft weer een legendarische avond te worden! 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen