Open- en introductietrainingen

Open- en introductietrainingen

Utrechtse Studenten Wieler Vereniging De Domrenner organiseert op 1 en 8 april open trainingen! Op deze twee maandagen kun je kennismaken met het rijden in een peloton tijdens een tocht van ongeveer 50 km.

In deze weken worden er ook introductietrainingen gegeven op 4 en 11 april. Onder begeleiding van twee trainers leer je op deze avond de basis van het wielrennen en alle kneepjes van het veilig rijden in een groep.

Al deze trainingen zijn geschikt voor iedereen en je hoeft niet bang te zijn dat het te snel zal gaan. De Domrenner heeft renners van alle niveaus; van doorgewinterde wedstrijdveteranen tot nieuwe wielrenners die nog nooit vast aan de pedalen gefietst hadden. Eventueel is er een leenfiets beschikbaar mocht je zelf geen wielrenfiets hebben. Het dragen van een helm is verplicht.

We vertrekken alle dagen om 18.00u vanaf Sportcentrum Olympos. Dus heb je altijd al eens willen wielrennen of meer over wielrennen willen leren? Dan is dit je kans!

Wil je graag gebruik maken van de leenfiets? Stuur dan een mail naar secretaris@domrenner.nl om de fiets te reserveren voor één van de trainingen. 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen