Overzicht introactiviteiten

Na de fantastische UITweek organiseren we verschillende intro activiteiten voor nieuwe leden én voor de rest van de vereniging. Hieronder een klein overzicht:

- 31 augustus t/m 2 september is het weer tijd voor het introkamp! Tijdens dit immer gezellige kamp fietsen we overdag door het prachtige Zuid-Limburg en drinken we 's nachts de sterren van de Valkenburgse hemel. De uitgelezen kans om de vereniging en haar leden goed te leren kennen. We fietsen in groepen verschillende afstanden en snelheden, dus ook als je nog nooit in de heuvels gefietst hebt zal er een rondje bij zitten waar je lekker mee kan komen. Kijk voor meer informatie en om je aan te melden bij het evenement op de site: https://www.domrenner.nl/interactief/activiteiten/21685-introkamp

- Op 6 en 13 september, de weken na het introkamp, staan de donderdagtrainingen in het teken van de basis fietstechniek. Je leert veilig fietsen in een groep, bochten maken, behendigheid, etc. Deze introtrainingen zijn perfect om een goede basis te krijgen als je nog niet zo lang fietst, maar ook heel leuk als je al wel wat langer fietst maar wel nieuw bent bij de Domrenner. De trainingen beginnen om 18.00 vanaf Olympos.

- Op 9 september zal er een intro toertocht plaatsvinden. Hier kun je gezellig in een groep voor het eerst een lange tocht maken! We fietsen deze dag rustig en er zal ook zeker tijd gemaakt worden voor een koffiestop. Er zal ongeveer 100 kilometer gefietst worden in waarschijnlijk meerdere groepen. Dé kans dus om de wereld van het toeren te ontdekken!

- Op dinsdag 25 september, voor de eindemaandsborrel, is het intro etentje in Café Rex. Dit is onze stamkroeg, waar we eens per maand borrelen, pubquizen organiseren en dus ook etentjes geven. Het intro etentje wordt altijd goed bezocht door zowel nieuwe leden als ouderejaars. Met de aansluitende borrel is het zeker dat je aan het eind van de avond weer een hele lading nieuwe Domrenners hebt leren kennen! Aanmelden en meer info over het intro etentje volgt nog! Houdt hiervoor de website in de gaten.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen