Clubkleding vanaf 2021

USWV de Domrenner - Kalas sportswear

Sinds 2021 zijn wij blij met Kalas Sportswear als leverancier van onze wielerkleding. Het is bijna het hele jaar door mogelijk om kleding te bestellen. Om deze reden is er dan ook geen voorraad bij de Domrenner. Vanaf 5 artikelen in totaal (kan verspreid zijn over meerdere leden) is het namelijk al mogelijk om de webshop open te zetten! Wil je graag kleding bestellen? Mail dan naar prcommissaris@domrenner.nl. Via de mail word je op de hoogte gehouden als de webshop open wordt gezet. Heb je meer vragen? Mail dan naar de PR-Commissaris.  

Hieronder staan de ontwerpen voor de kleding komend seizoen. Tevens staat hieronder een tabel met het totale kledingoverzicht en de prijzen. Heb je twijfels over je maat kun je je wenden tot de klantenservice van Kalas (petra.wieringa@kalas.nl of 06-42 07 95 48) of in de webshop naar de maattabellen kijken!

Korting en Subsidie

Als lid krijg je standaard vanuit de Domrenner 10% korting op de kleding in Domrenner design. Deze korting is al verwerkt in onderstaande tabel (verschil donateur en lid = korting). Naast de standaard korting krijg je ook strippenkaart-korting ter waarde van 20 euro (mits je nog strippenkaart tegoed hebt). Deze kortingscode staat in de mail van de webshop, mocht dit niet zo zijn kun je dit altijd aan de PR-commissaris vragen.

(Kalas) fietssokken

Deze kan je via de PR-commissaris bestellen. Stuur een appje naar Martijn Mol: 06 21840391.

Kledingbestellingen webshop geopend (levertijd is gebruikelijk 6-8 weken)

  • December 2022
  • Juni 2023
  • Oktober 2023


Wanneer de webshop geopend wordt zal de PR-commissaris een mail versturen met de link en het wachtwoord.

WhatsApp_Image_2023-01-16_at_12.01.34.jpeg