Domrenner-Kalas clubkleding

USWV de Domrenner - Kalas sportswear

Sinds 2021 zijn wij blij met Kalas Sportswear als leverancier van onze wielerkleding. Het is bijna het hele jaar door mogelijk om kleding te bestellen. Om deze reden is er dan ook geen voorraad bij de Domrenner. Eens in de zoveeltijd doen we de webshop open, wil je graag kleding stuur dan een mailtje naar prcommissaris@domrenner.nl!Vanaf 5 artikelen in totaal (kan verspreid zijn over meerdere leden) is het namelijk al mogelijk om de webshop open te zetten!

Hieronder staan de ontwerpen voor de kleding komend seizoen. Heb je twijfels over je maat kun je je wenden tot de klantenservice van Kalas (ken.veenstra@kalas.nl of 06-42 07 95 48) of in de webshop naar de maattabellen kijken! Tevens zullen we bij genoeg animo een pasmoment organiseren voor de leden!

Korting en Subsidie

Als lid krijg je standaard vanuit de Domrenner 10% korting op de kleding in Domrenner design. Deze korting is verwerkt in de domrenner webshop!. Naast de standaard korting krijg je ook strippenkaart-korting ter waarde van 20 euro (mits je nog strippenkaart tegoed hebt). Deze kortingscode staat in de mail van de webshop, mocht dit niet zo zijn kun je dit altijd aan de PR-commissaris vragen.

Domrenner fietssokken en bidons

Deze kan je via de PR-commissaris bestellen. Stuur een appje naar Merleyn Koops: 06 27240356.

Kledingbestellingen webshop geopend (levertijd is gebruikelijk 6-8 weken)

- November!

Wanneer de webshop geopend wordt zal de PR-commissaris een mail versturen met de link en het wachtwoord.

WhatsApp_Image_2023-01-16_at_12.01.34.jpeg
AS_Shots_2263.jpg