Over Ons

U.S.W.V. De Domrenner is dé wielervereniging voor studenten in Utrecht. Wij zijn een sportieve, gezellige en actieve studentenvereniging.

Sinds 1997 bestaat de vereniging. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vereniging van ruim 200 leden en donateurs die hun vrije tijd graag op de fiets doorbrengen. De vereniging biedt gedurende het jaar drie trainingen per week aan, zowel in de zomer als in de winter.

Wij organiseren naast trainingen, ook kampen in het binnenland (Limburg) en in het buitenland (de Ardennen, de Eifel en de Alpen). Daarnaast vermaken we ons met sociale activiteiten, zoals cycling diner, poolen, bowlen, borrels en nog veel meer. 

Voor de fanatieke wielrenner heeft De Domrenner een wedstrijdploeg, bestaande uit zowel dames als heren, die gedurende het wielerseizoen met elkaar trainen en naar wedstrijden toe gaan. Ook is er voor de recreatieve wielrenner veel ruimte binnen De Domrenner, bijvoorbeeld in de vorm van mooie toertochten.

Wil je ontdekken of USWV De Domrenner bij jou past? Stuur een mailtje naar secretaris@domrenner.nl om een keertje met ons mee te trainen of aan te sluiten bij een maandelijkse borrel in Café Domkop.