Kampcommissie

De kampcie is de commissie die verantwoordelijk is voor het organiseren van alle kampen binnen de Domrenner. Je boekt de locatie, je maakt een kampboekje, je regelt de autoplanning en je doet de boodschappen voorafgaand aan het kamp. Tijdens het kamp vervul je een coordinerende rol zodat alles gestroomlijnd en netjes verloopt. De kampen die onder de verantwoordelijkheid van de kampcie vallen zijn: Introkamp, Ardennenkamp, Voorjaarskamp en Zomerkamp. De commissie zal uit 8 personen bestaan, waarbij de hoofdverantwoordelijkheid voor het organiseren van Introkamp en Voorjaarskamp bij 4 personen ligt, en de hoofdverantwoordelijkheid voor het organiseren van Ardennenkamp en zomerkamp bij 4 personen ligt.

Heb je tips, op- of aanmerkingen of lijkt het je leuk om deel te worden van deze commissie? Wij zijn bereikbaar via kampcommissie@domrenner.nl.

Fotoalbums legendarische Domrennerkampen kunnen gevonden worden in het fotoarchief

Aftermovies legendarische Domrennerkampen: 1, 2, 3, 4


De globale tijdsindeling voor een kampcommissielid kan als volgt worden ingeschat:

per kamp:

  • Drie vergaderingen in de periode twee maanden tot één week voor het kamp (1-2 uur per vergadering)
  • Voorbereidingen >1 week voor het kamp (2 uur), flexibel
  • Voorbereidingen week voor het kamp (6 uur), beperkt flexibel
  • Aanwezigheid kamp (2-3 dagen), volgens jaarkalender

De kampcommissie is een commissie waar er veel werk in korte tijd gedaan moet worden. Denk aan het ophalen van alle spullen en boodschapen, het maken van de vervoersplanning en het maken van het kampboekje. Er wordt dan ook van je verwacht dat je in de week voorafgaand aan een kamp in staat bent om tijd hiervoor vrij te maken.


Kamp commissie

Ilse van Bergen (2018) -
Ilja Deurloo (2018) -
Sanne van Emden (2019) -
Chiel van Griethuysen (2013) -
David Janssen (2018) -
Bonita van der Linden (2018) -
Tom Schroot (2016) -
IMG_7299.jpg