Boorrelaar van het jaar 2021-2022

tussenstand_etappe_4_2022_1.png
Etappe 4

Pubquiz 4

De eerste lustrumborrel van het jaar! Deze werd georganiseerd door het bestuur van 18-19: #Superbenen. Een echte pubquiz voor de echte Domrenner kenner. De winnaars zijn dan ook Domrenners met genoeg ervaring: Jelle S, Joost v H en Guy! Gefeliciteerd!
Pubquiz 3

De pubquiz bij de nieuwjaarsborrel was de eerste mogelijkheid om de opgedane kennis tijdens de kerst te showen. Op zondag 30 januari streden er weer Domrenners om de prijzen. De vragen gingen over de jaarwisseling, WkK cross en mechaniekers kwesties. Niet gek dus dat het team met twee vervent wedstrijdrenners heeft gewonnen. Gefeliciteerd Bram Braat, Yaron en Daphne! Met 28 punten wisten zij de concurrentie ver achter zich te houden.
WhatsApp_Image_2022-03-07_at_21.35.10.jpeg
Uitslag etappe 3!
Copy_of_Tussenstand_Boorrelaar_van_het_jaar_klassement-3.jpg
Etappe 2

Pubquiz 2

Deze ronde ging weer Quinten met de buit ervandoor. Hij had dit keer een ander team om zich heen. Heerco en Koen waren ook deel van dit etappe winnende team. Bas heeft deze ronde een inhaalslag gemaakt en is van plaats 8 in het klassement naar plek 2 gestegen. Daarnaast zijn er vele nieuwe binnenkomers in de top 10, namelijk: Lucy, Wendelien, Daphne en Kim. De volledige uitslag is onderaan deze pagina te vinden!

Maar, Madrid is nog ver, er kan nog van alles gebeuren.

De volgende etappe staat (zolang corona het toelaat) gepland voor 15 januari, komt dat zien!
Pubquiz 1

De uitslag van de eerste pubquiz is bekend! Na een spannende strijd tot in de late uurtjes is in de Domkop een winnaar opgestaan. En dat is er niet zomaar een. De voormalig quizmaster Jelle Spooren heeft samen met zijn compagnon Quinten de Ronde de winst binnengesleept. Chapeau!

Van de 33 punten die te behalen waren, werden er door dit team maarliefst 22 gesprokkeld. Een heuse prestatie. Kunnen de heren hun ontsnappingspoging uitbreiden of wordt er te snel met krachten gesmeten? In de achtervolgende groep bevinden zich Guy Frissen, Martijn van Isselt en Merleyn Koops, een diverse groep van ervaren en nieuwe renners. Zij zullen de aansluiting proberen te maken, of wordt het toch de chasse patate? 


Copy_of_Tussenstand_Boorrelaar_van_het_jaar_klassement-2.jpg
Etappe 1

Het Klassement

Het overzicht hieronder geeft het huidige klassement weer, het werkt nog niet helemaal zoals het hoort maar je kan je positie in het klassement ieder geval wel zien!