Sponsoren

Cycles_Dupree.png

Onze trouwe hoofdsponsor Cycles Dupree is al jaren een begrip binnen de vereniging. Menig Domrenner rijdt rond op een racefiets aangeschaft bij Dupree of maakt gebruik van de service en kennis van Jean-Paul Dupree als het gaat om reparaties en materiaalkeuze. Niet alleen is Cycles Dupree met zijn centrale ligging in de stad altijd goed bereikbaar, ook neemt Jean-Paul altijd de tijd om samen met jou tot de perfecte fiets te komen.

Zelf op zoek naar een nieuwe racefiets? Bij Cycles Dupree profiteer je als lid van de Domrenner van een scherpe Domrennerkorting! Bel voor een afspraak (030-2932592 of 06-29554925) of mail naar info@cyclesdupree.nl

  

Vitesse_logo.png

Vitesse is een gevestigd bedrijf in de wielerkledingbranche. Sinds de jaren '90 zijn ze al actief in het produceren van wielerkleding. De reden waarom je misschien nog nooit van ze hebt gehoord, komt juist doordat zij in eerste instantie alleen producent van kleding waren en geen leverancier. Leveranciers kochten hun kleding in bij Vitesse en zetten er hun eigen label op. 

Meer weten over Vitesse? Kijk op de website.

   

Cafe_Rex.png

Al 16 jaar is Café Rex een begrip op de Nobelstraat en sinds een aantal jaren de stamkroeg van De Domrenner. Na het harde sporten is het tijd voor gezelligheid, Café Rex is dan de ideale plek! Vanaf 2018 hebben ze weer een hernieuwde kaart met uiteraard een aantal klassiekers, nieuwe gerechten en flammkuchen. In Rex kan je altijd koninklijk eten voor een studentikoos bedrag. Verder kan in Rex eigenlijk alles. Voor al je datediners, borrels, feestjes, recepties, trouwerijen, evenementen, bijeenkomsten, vergaderingen, slaapfeestjes, sweet 18, and so on, and so on. Door de speciale prijs op bier, fris en de daghap worden wij als Domrenners nog eens extra verwend.

Meer weten over Café Rex? Kijk dan website.

   

Col_du_Fatten.png

Col du Fatten


USWV de Domrenner dé wielervereniging voor actieve studenten te gast bij Col du Fatten.

Sinds 2013 logeren diverse groepen Domrenners op boerderij Frissen in de Fattenbergstraat. Deze studenten brengen hun vrije weekenden graag fietsend door – het Limburgse landschap trotserend. Zij zijn de grondleggers voor vakantiehuis Col du Fatten.

Wel vierhonderd kilometer bewegwijzerde off-road trails verpakt in 18 moutainbikeroutes, variërend in niveau voor beginners en gevorderden. Nergens is zoveel wielerhistorie geschreven als op het Zuid-Limburgse asfalt: Crosskampen, het NSK, de Vrakelberg en de kasseienklim op de Maasberg zijn berucht maar ook geliefd.

Voor wie een tandje terug wil schakelen en geen trap te veel wil; geniet dan van een biertje tijdens een rondje Alfa, Brand en Gulpener en kom weer thuis op Col du Fatten.

Wil je meer weten over Col du Fatten of wil je reserveren? Kijk dan op de website.

  

FysioDomstad.png

FysioDomstad wordt gedreven door een jong en dynamisch team van fysiotherapeuten die samen met eigen kennis en specialismen een ijzersterk team vormen. FysioDomstad behandelt iedere blessure met zorg en probeert het beste uit de behandeling te halen. Het vermelden waard is dat 3 van de 5 fysio’s aan wielrennen doen! Verder hebben we in huis een bewegingswetenschapper, Mark van Loo (ex-Domrenner), die dynamische fietsposities doet voor een eerlijke prijs.

Fysiotherapie en dynamische fietspositie metingen kunnen helpen om blessures te voorkomen maar ook om je weer helemaal op de been te helpen. Twijfel dus niet en neem op tijd maatregelen. Ook voor simpel advies kun je terecht op één van onze locaties in de stad! Op dinsdag is er altijd een gratis (sport)inloopspreekuur van 19.00 tot 20.00 uur op de centrum locatie.

Meer weten over Fysiodomstad? Kijk dan op de website

Locatie Utrecht centrum
Herenstraat 33  
0302920021
info@fysiodomstad.nl

Locatie Utrecht oost (stadion Galgenwaard) Herculesplein 247
0307603757
info@fysiodomstad.nl 

    


Bison_Bowling_logo.png

Bison Bowling Utrecht, waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. Stap je bij Bison binnen, dan ben je uit! Het bruist er, het leeft en op het ritme van de vallende pins hoor en zie je mensen plezier beleven!

Bison heeft dan ook alles in huis voor een leuke avond uit. Een gezellige bar vormt het hart van het pand. Aan de ene kant zijn 10 bowlingbanen en aan de andere kant hebben de bezoekers volop gelegenheid om te drinken en te eten. Geheel in stijl kun je voor of na een ontspannend potje bowlen lekker steengrillen.

Bison Bowling Utrecht
Mariaplaats 13A 3511 LJ Utrecht
Telefoon: 030-2311855
mariaplaats@bisonbowling.nl

Meer weten over Café Rex? Kijk dan op de website.