Sponsoren

Cycles_Dupree.png

Onze trouwe hoofdsponsor Cycles Dupree is al jaren een begrip binnen de vereniging. Menig Domrenner rijdt rond op een racefiets aangeschaft bij Dupree of maakt gebruik van de service en kennis van Jean-Paul Dupree als het gaat om reparaties en materiaalkeuze. Niet alleen is Cycles Dupree met zijn centrale ligging in de stad altijd goed bereikbaar, ook neemt Jean-Paul altijd de tijd om samen met jou tot de perfecte fiets te komen.

Zelf op zoek naar een nieuwe racefiets? Bij Cycles Dupree profiteer je als lid van de Domrenner van een scherpe Domrennerkorting! Bel voor een afspraak (030-2932592 of 06-29554925) of mail naar info@cyclesdupree.nl

  

kcc_kcc.png

KCC staat voor Kleinsman Custom Clothing en levert fiets-, loop-, triatlon-, schaats- en teamkleding in gepersonaliseerde designs voor bedrijven, clubs en groepen.

Rob Kleinsman is eigenaar en oprichter van KCC en heeft al 26 jaar ervaring met advisering en verkoop van clubkleding. Hij heeft ooit van zijn hobby zijn beroep gemaakt als professioneel wielrenner bij de TVM wielerploeg. In dienst van kopmannen heeft Rob de Tour de France, twee maal de Giro d’Italia en alle voorjaarsklassiekers gereden.

Meer weten over KCC? Kijk dan op de website!

   

1pjecGuw.png

Loop je café Domkop binnen en kijk je naar rechts, dan hangt daar een racefiets!
Café Domkop is een gezellige kroeg voor sport, spel en activiteiten. Vanaf 2020 wil Willy, de eigenaar en tevens beste barman van Utrecht, hét wielercafé van Utrecht worden. En hoe kan dit nou beter dan door dé wielervereniging van Utrecht te sponsoren. 

Meer weten over café Domkop? Kijk dan op de website

   

broese_site.gif

Wij vinden het leuk om sponsor te kunnen zijn van jullie wielerclub. Een bedrijf zoekt altijd wegen om naamsbekendheid te combineren met zaken die na aan het hart liggen.

Wielerboeken zijn zoals je zonder twijfel weet een groot genre geworden, er is nog steeds een grote belangstelling voor. Zowel over nieuwe als over oude helden, alsmede natuurlijk meer inhoudelijke ‘inside’ verhalen over Tour, Vuelta en Giro, of over speciale ééndagskoersen of bergen met mythische namen. Zelf ben ik altijd al een volger geweest van met name de grote rondes, maar actief heb ik er tot vorig jaar nooit iets mee gedaan. Toen heb ik mij in de zomer een racefiets aangeschaft en rijdt nu met grote regelmaat (en als het weer meewerkt) graag rondjes in mijn buurt (Zeist/Utrecht/Woudenberg/Amerongen/Wijk bij Duurstede/Langbroek) van tusen de 30 en 60 kilometer. Ik doe dat niet in groepsverband maar allen, en met veel plezier. Ontspanning door inspanning, zoiets. En in ieder geval goed voor de conditie.

Broese is één van de oudste boekhandels van Nederland. De eerste incarnatie stamt uit 1753, en is inmiddels doorgegroeid langs vele locaties tot wat het nu is. Soms onderdeel van een grote, landelijke keten (BGN, Selexyz, Polare) en nu weer sinds april 2014 geheel zelfstandig, eigendom van mijzelf en mijn vrouw Sandra.

En dit jaar staan we voor een volgende grote stap: we gaan verhuizen van de Stadhuisbrug naar het oude postkantoor aan de Neude. Wij krijgen onze ingang aan de Oudegrachtkant. Als alles volgens plan verloopt zal de opening tussen half en eind april zijn. Kortom; uitdagingen te over in het nieuwe jaar !

  

FysioDomstad.png

FysioDomstad wordt gedreven door een jong en dynamisch team van fysiotherapeuten die samen met eigen kennis en specialismen een ijzersterk team vormen. FysioDomstad behandelt iedere blessure met zorg en probeert het beste uit de behandeling te halen. Het vermelden waard is dat 3 van de 5 fysio’s aan wielrennen doen! Verder hebben we in huis een bewegingswetenschapper, Mark van Loo (ex-Domrenner), die dynamische fietsposities doet voor een eerlijke prijs.

Fysiotherapie en dynamische fietspositie metingen kunnen helpen om blessures te voorkomen maar ook om je weer helemaal op de been te helpen. Twijfel dus niet en neem op tijd maatregelen. Ook voor simpel advies kun je terecht op één van onze locaties in de stad! Op dinsdag is er altijd een gratis (sport)inloopspreekuur van 19.00 tot 20.00 uur op de centrum locatie.

Meer weten over Fysiodomstad? Kijk dan op de website

Locatie Utrecht centrum
Herenstraat 33  
0302920021
info@fysiodomstad.nl

Locatie Utrecht oost (stadion Galgenwaard) Herculesplein 247
0307603757
info@fysiodomstad.nl 

    


tic_website.png

Ons bedrijf voert met name financieel due diligence werkzaamheden uit tijdens overnames, zowel bij een koop als een verkoop van een onderneming. Wij werken voor oa Private Equity, Bedrijven en ook voor banken. Dit doen wij met een klein maar slagvaardig team en wij zijn hard groeiende.


Nienke, een zeer gewaardeerd teamlid bij ons is lid van De Domrenner en in lijn met ons beleid steunen wij jullie van harte. Wij hopen vooral dat jullie leuke en mooie dingen doen met elkaar en wij kijken uit naar de start van de Vuelta in Utrecht, naast alle andere mooie sportmomenten die er ongetwijfeld zullen komen met het EK Voetbal en de Olympische Spelen in Tokio.

Meer weten over Tic Advisory? Kijk dan op de website

rma_site.png

RMA, stedelijke ontwikkeling & vastgoed is in 2004 door mij, Marcel Reinartz opgericht. Ik werk als adviseur en projectmanager in opdracht van retailers, vastgoedbedrijven, gemeenten, beleggers, ontwikkelaars en corporaties. Ik houd me bezig met advies en projectmanagement in het (commercieel) vastgoed en vooral bij de (her)ontwikkeling van winkelcentra en binnenstadsprojecten. Op dit moment ben ik op vele plaatsen betrokken bij de advisering van vastgoedbedrijven en winkels ten aanzien van locatieonderzoek en -analyse, optimaliseren van de vestiging (uitbreiding, verplaatsing en transformatie). Zo adviseer ik bijvoorbeeld boekwinkel Broese bij hun verhuizing naar het oude Postkantoor en werk aan de renovatie van het Gildekwartier in Hoog Catharijne namens Klepierre, de eigenaar.

Fietsen is een van mijn grootse hobby’s. Dit jaar ga ik The Ride (in 8 dagen van de Stelvio naar Valkenburg en de Maratona doen). Ik draag fietsen een warm hart toe en steun de Domrenners graag, ook al omdat mijn dochter Roos er fietst.  

Meer weten over RMA? Vraag ernaar bij Roos Reinartz!