Zaterdagtrainingen
Op zaterdagochtend wordt er in twee groepen gestart met een duurtraining van ongeveer 50 tot ongeveer 80 kilometer. Vertrek is vanaf Olympos of De Munt. Om 10 uur zijn de groepen gemaakt en wordt er goed ingepakt en wel vertrokken voor de winterduurtrainingen!

Circuittraining
Op de donderdagavond worden er circuittrainingen gegeven. De inhoud van deze training bestaat uit verschillende korte en intensieve oefeningen waar je conditie, spierkracht en core-stability van vooruit gaat. De trainingen worden gegeven door onze trainer Mart. Deze training wordt in samenwerking met USSV Softijs georganiseerd. De training is iedere donderdagavond van 18u30m tot 20u00m op de Nolenslaan 33 in Tuindorp. Aanmelden kan via de secretaris: secretaris@domrenner.nl of via het evenement op de site.

Spinning
Naast circuit- en de zaterdagtrainingen worden er op dinsdag spinninglessen gegeven. De lessen zullen plaatsvinden op Olympos, zijn alleen voor Domrenners en duren één uur vanaf half 8 tot half 9. De kosten zullen rond 30 euro liggen. Aanmelden voor spinning kan via de secretaris: secretaris@domrenner.nl of via het evenement op de site.

De spinninglessen van Anne worden nog waardevoller als je met een hartslagmeter traint. Heb je die liggen, neem 'm dan vooral mee! Voor de trainingen is het handig als de als vast de volgende hartslagzones uitrekent: 75%, 80%, 85% en 92%. Je kan je hartslag zones (ongeveer) bereken op de volgende manier: 

Heren: 220 - leeftijd * x %
Dames: 227 - leeftijd * x %