De Corona TT's

Beste boormachines,

Helaas begint het gebrek aan perspectief op het rijden van koersen dit jaar zijn tol op jullie te eisen. Renners draaien langzaam maar zeker helemaal door. Zo spelen sommige coureurs alle straten van hun dorp uit, anderen proberen een voormalige vuilstort te Everesten en een volgende probeert in zijn eentje de KOM van het Domrennerrondje over Amerongen te pakken. Kortom, we worden met z’n allen knettergek door het gebrek aan duidelijke doelen!

Omdat wij van het bestuur jullie doelloze wielerlevens weer een beetje richting willen geven in dit magere jaar, omdat wij de #ridesolo nog steeds hoog in het vaandel hebben staan en hopen dat dit jullie zal stimuleren ook vaker alleen te fietsen, willen wij experimenteren met een tijdritcompetitie.

Voor we daarmee verder gaan willen wij jullie op het hart drukken voorzichtig te zijn tijdens jullie pogingen. Zorg goed voor jezelf zowel voor als na je tijdrit, zodat je goed kunt herstellen. Neem geen onnodige risico's. Houd je aan de verkeersregels en let op de veiligheid van jezelf en van je medeweggebruikers. Onthoud dus: veiligheid gaat boven alles. 

Er zal om de drie weken een tijdrit met Strava-segment worden aangewezen die zo snel mogelijk afgelegd moet worden (dit is namelijk de essentie van tijdrijden). Dus stof je tijdritfiets af, haal m van de muur en doe je nieuwe snelpak/koerspak aan en boren maar!

Reglement

De winnaar krijgt 10.1 punten, de nummer twee krijgt er 9, en zo door tot de nummer 10 die 1 punt krijgt.

Er mogen per tijdrit meerdere pogingen gedaan worden, maar je krijgt natuurlijk maar één keer de punten.

Er mag gestart worden met vliegende start, dit betekent meteen dat de tijden niet meetellen als clubrecord

Er zal gestreden worden in drie categorieën:

- Heren met licentie

- Heren zonder licentie

- Dames

Na de drie weken krijgt de top drie een prijs voor de etappe en er wordt een algemeen klassement opgemaakt waar ook prijzen zijn te verdienen voor de eerste drie.


Na etappe 3 wordt er geen nieuwe tijdrit meer via Strava meegenomen. Daarentegen worden er nog twee tijdritten georganiseerd in september en oktober, die tellen mee voor het klassement van de Corona TT's.

Tussenstand:

Licentie heren

Niet-Licentie Heren

Dames
Lex Ligtenberg42,1
Guy Frissen40,4
Roos Reinartz40,4
Jannes van Weele31
Geart-Jan Benedictus26,1
Sofie van Boheemen 34
Bart Lemmen 30,4
Douwe de Wit18
Sofie van der Laan19,1
Pieter Broeren22,1
Marcel van der Graaff17
Agnes van Suijlekom 16
Mart van Esterik20
Bas Verseveldt9
Anouk Eggink9
Peter Jansen12
Lars Hanen8
Malou Hiemstra8
Matijn Straatsma9
Matt Floyd7
Merleyn Koops8
Hugo Heijer 9Heleen van Beek7
Mart Reiling8Isa Pieterse6
Wouter de Boer4


IMG-20190928-WA0009.jpg
Maak TT Taco trots