Broese Boekverkopers

Broese-woordbeeldslagzin-Groen.jpg

Wij vinden het leuk om sponsor te kunnen zijn van jullie wielerclub. Een bedrijf zoekt altijd wegen om naamsbekendheid te combineren met zaken die na aan het hart liggen.

Wielerboeken zijn zoals je zonder twijfel weet een groot genre geworden, er is nog steeds een grote belangstelling voor. Zowel over nieuwe als over oude helden, alsmede natuurlijk meer inhoudelijke ‘inside’ verhalen over Tour, Vuelta en Giro, of over speciale ééndagskoersen of bergen met mythische namen. Zelf ben ik altijd al een volger geweest van met name de grote rondes, maar actief heb ik er tot vorig jaar nooit iets mee gedaan. Toen heb ik mij in de zomer een racefiets aangeschaft en rijdt nu met grote regelmaat (en als het weer meewerkt) graag rondjes in mijn buurt (Zeist/Utrecht/Woudenberg/Amerongen/Wijk bij Duurstede/Langbroek) van tussen de 30 en 60 kilometer. Ik doe dat niet in groepsverband maar allen, en met veel plezier. Ontspanning door inspanning, zoiets. En in ieder geval goed voor de conditie.

Broese is één van de oudste boekhandels van Nederland. De eerste incarnatie stamt uit 1753, en is inmiddels doorgegroeid langs vele locaties tot wat het nu is. Soms onderdeel van een grote, landelijke keten (BGN, Selexyz, Polare) en nu weer sinds april 2014 geheel zelfstandig, eigendom van mijzelf en mijn vrouw Sandra.

Je kan ons vinden in het voormalige postkantoor aan de Neude, ingang Oudegracht 112b, en bereiken via mail klantenservice@broese.nl of via telefoon 030-2335200.

https://www.broese.nl