Zomer flaneer training

Over dit evenement

Categorie
Training
Organisator
Bestuur 2023-2024
Datum en tijd
17 jul. 2024 14:00 - 17:00
Locatie
Olympos

Zomer flaneer training

Zomer flaneer trainingen☀️🚴‍♂️

Tijdens de zomerstop zullen de woensdagen in het teken staan van: flaneren en fietsen!

We verzamelen om 14:00 op Olympos (of elders indien gecommuniceerd), van tevoren wordt een leuke route gedeeld tussen de 70-90 kilometer met zeker wel 1 stop 🍦 (deels op kosten van de Domrenner). 

We verdelen de deelnemers aan het begin van de rit, zo fietst iedereen bij een groepje waar die bij past. Gemiddeld fietsen we tussen de 27 en 32 kilometer per uur, maar als het wat rustiger mag, geef het vooral aan. Zomer woensdagen staan immers in het teken van flaneren, ijsjes, taartjes en toeren!

Dan zijn er een paar regeltjes! Het is eindelijk zomer dat betekent: neem 2 volle bidons mee🥵! Daarnaast geldt: hoe langer je op de fiets zit hoe meer eten je nodig hebt. Dus neem voldoende fietsreepjes mee, we stoppen even om die naar binnen te werken, niets vervelenders dan een hongerklop! Zorg ervoor dat je materiaal op orde is, helm op, doen je remmen het?, bij twijfel even laten checken bij wegkapitein of bestuur. Ook komt het weleens voor dat we een lekke band hebben, ook als je hem zelf niet kan wisselen, zorg er altijd voor dat je een nieuw bandensetje mee hebt!

Tot daar,

Riebedebie!💛💙

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien