Circuittraining

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Training
Vanaf
3 okt. 2019 18:30:00
Tot
20 feb. 2020 18:30:00

Circuittraining

Vanaf zondag 8 september om 20.00u kun je je inschrijven voor de circuittraining!

Deze winter zullen Mart en David samen de circuittrainingen verzorgen. De training focust op het versterken van je spieren in je benen, rug en buik. De oefeningen worden veelal gedaan met je eigen lichaamsgewicht. Op die manier is het voor alle niveau's toegankelijk en kun je het zo zwaar maken als je zelf wilt. We beginnen iedere training met een warming-up en coördinatie oefeningen. Vervolgens werken we collectief aan de beenspieren. Als afsluiting is er een circuit met 10-15 oefeningen van een 1 minuut dat twee keer afgelegd wordt.

Wil je meer informatie over de inhoud van de circuittraining? Neem dan contact op met een van de trainers.

De trainingen worden gegeven op donderdag van 18.30u tot 20.00u in Tuinwijk op de Dr. Nolenslaan 33B. De eerste training wordt gegeven op donderdag 3 oktober waarna er tot en met donderdag 20 februari elke week wordt getraind (m.u.v. de kerstvakantie). Je schrijft je in voor een abonnement op alle trainingen.

De prijsindicatie voor leden is €20,-. In maart zal de uiteindelijke afrekening gemaakt worden. Heb je een Olympas? Dan zal er strippenkaarttegoed gebruikt worden en is de circuittraining uiteindelijk waarschijnlijk gratis.

Er zijn in totaal 20 plekken beschikbaar en leden hebben voorrang op donateurs. Als je op de wachtlijst staat, is er een mogelijkheid om later in te stromen. Dus meld je ook aan als de eerste 20 plekken al vol zitten. 

BELANGRIJK: Uitschrijven voor het abonnement zonder dat er kosten in rekening worden gebracht kan tot 26 september!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien