DIES-dag

Over dit evenement

Categorie
Gezelligheid
Organisator
Activiteitencommissie
Datum en tijd
18 mei 2024 10:00 - 21:00
Locatie
volgt

🎂🥳DIES-dag 18 mei💛💙

De Domrenner viert haar 27ste dies natalis, tijd voor feestje! Meld je nu aan voor DE LEUKSTE VERJAARDAG VAN HET JAAR!

Wat valt er deze onvergetelijke dag te verwachten?!?  Een heerlijk fietstochtje, pasta party, uiteraard koffie met taart🎂. Ultiem ganzenborden, hongerige maagjes vullen bij Popocatepetl! Natuurlijk kunnen we na afloop met z'n allen door feesten in De Domkop🥂

We zullen verschillende fietstochtjes aanbieden om ervoor te zorgen dat het voor iedereen een leuke dag blijft! We verwachten jullie om 10:00 bij de Fietshub, of je nou een kort stukje wil fietsen en lang koffie wilt drinken, veel wil fietsen en weinig stoppen, of voor als je enkel de benen warm wil draaien voor de StuCup op zondag. 

De keuze bestaat uit twee verschillende routes, waarbij een deel gereden kan worden of allebei

Zelf meenemen: Bord, bestek, beker en eigen fietssnacks! En eventueel warmere kleding voor na de fietstocht. Deze spullen kun je bij de Fietshub achterlaten als je dit zou willen.

Na de tocht(en), als de maagjes een beetje hongerig zijn, is het tijd voor de Pasta Party! Lekker koolhydraten voor de topprestatie op zondag tijdens StuCup. Het begint rond 14u, en je kan ook kiezen om hier pas aan te sluiten. 

Het ultieme ganzenborden (uitdagender dan ooit) zal om 15:00 beginnen. Hier kan je ook pas aanhaken, en rond dit tijdstip is het zeker ook tijd voor (nog meer?!) koffie en taart! 

Voor De Domrenners die lekkere trek hebben gekregen gaan we door voor een heerlijke maaltijd bij Popocatepetl om 18:30! Hier zit een maximum van 20 mensen aan, dus schrijf je snel in via het aparte evenement zodat we kunnen zien wie erbij zijn!

 

Wil jij nou niet perse fris aan de start staan van de StuCup en kom je zondag alleen supporten? Dan kunnen we met zijn allen het feestje voortzetten in Cafe Domkop!

En dan denk je misschien “wat moet dit hele gebeuren dan wel niet kosten?!” Nouu dat is dus helemaal GRATIS!

 

TOT DAN!
DE ACCCIEEEEEEEE🕺🏻🎉

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien