ACCIE presents: Online beerpong toernooi

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
3 feb. 2021 10:20:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Gezelligheid
Organisator
Activiteitencommissie
Datum
5 feb. 2021

ACCIE presents: Online beerpong toernooi

ACCIE presents: Online beerpong toernooi

Ja je leest het goed. Vrijdag 5 februari 20.00 organiseerst de Accie een online beerpong toernooi! In teams van twee personen doe je mee aan het toernooi. Je kiest zelf of jouw duo bij elkaar komt of dat je het op afstand doet. Er wordt eerst een poulfase gespeeld en daarna volgt de knock-out fase. Aangemoedigd door de overige spelers zullen de finalisten spelen om de eindwinst. De winnaars van het toernooi gaan naar huis (lees: blijven thuis) met een mooie prijs voor in de prijzenkast.

Via Discord zullen de tegen elkaar strijdende teams online aan elkaar worden gekoppeld. De bekers die je voor je hebt staan representeren de bekers van de tegenstander. De precieze regels en instructies zullen vooraf worden uitgelegd.

Mocht je geen beerpongbekers in huis hebben, voor €1,49 zijn ze al te koop bij de Albert Heijn (https://www.ah.nl/producten/product/wi434996/ah-party-cups ). Inschrijven kan in duo’s. Het is ook mogelijk om je individueel in te schrijven, dan zal de Accie je koppelen aan een ander speler of je indien nodig toevoegen aan een duo.

De spelregels en de discord handleiding vind je hier

Aanmelden en afmelden kan t/m woensdag 3 februari. We hopen jullie vrijdag 5 februari te verwelkomen om de sfeer van een goed huisfeest samen enigszins te evenaren 😉. Tot dan!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien