Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Gezelligheid
Datum en tijd
21 jun. 2019 20:00 - 22:00
Locatie
Hooghiemstraplein 1, Utrecht

De Evcie presents: Bootje varen

Lieve wegpiraten, 

Na het daverende succes van vorig jaar gaan we ook dit jaar ons geliefde asfalt voor 1 avondje inwisselen voor het water. Op vrijdag 21 juni gaan we met een gezellig groepje Domrenners door de grachten van onze prachtige stadsie varen. Dit doen we natuurlijk onder het genot van een koud biertje en wat snacks. Het allerbelangrijkste natuurlijk, het kandidaatsbestuur wordt bekend gemaakt! We gaan varen van 20.00 – 22.00 en omdat later aansluiten niet mogelijk is (of je moet ons tegemoet willen zwemmen), kan je alleen meedoen als je daadwerkelijk op tijd aanwezig kan zijn. De opstapplek is Wittevrouwensingel 58! Achteraf is er natuurlijk altijd ruimte voor een borreltje in de stad! 

Ben je net als de Doordouwers al volledig kansloos bij het DDS? Wees niet getreurd! Vanaf nu kun je jouw team opgeven voor het BBS!
Wie denk jij dat het komend bestuur gaat worden? Kies je team en maak kans op eeuwige roem en een leuke prijs! Klik hier voor het formulier! Wees voor de uitslag vrijdag 21 juni aanwezig bij het bootje varen van de Evcie!

Meld je snel aan, want aanmelden kan maar tot zaterdag 15 juni i.v.m. het reserveren van genoeg bootjes. Dit betekent ook dat je jezelf alleen kosteloos kan afmelden als je dit vóór deze datum doet.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien