Fiesta de la Vuelta!

Over dit evenement

Categorie
Evenement
Datum en tijd
20 aug. 2022 11:00 - 20:00
Locatie
Utrecht Science Park

Fiesta de la Vuelta!

Fiesta de la Vuelta!

Op 20 augustus vindt het grootste Domrenner wielerfestival plaats: Fiesta de la Vuelta! 

De Vuelta is na de Tour de France en de Giro de derde grote ronde die start in Utrecht. Dit betekent dat wij de eerste zijn die alle drie de grote rondes hebben ontvangen. 

De eerste twee etappes zijn in Utrecht en ons festival is op de dag van de tweede etappe. De renners gaan vanuit Den Bosch via Amerongen richting Utrecht. 
Ons festival vindt plaats naast de finish op het Utrecht Science Park. Iedereen is vanaf 11.00 welkom (als vrijwilliger kun je al eerder komen!) en rond 20.00 sluiten we het festival af met een feestje op het terrein. 
Overdag kun je luisteren naar verschillende sprekers en (Utrechtse) muzikanten, kun je je krachten testen op de Wattbike en natuurlijk genieten van een hapje of drankje. Op onze website en Instagram (@fiestadelavuelta en https://fiestadelavuelta.domrenner.nl) kun je het volledige programma zien.

Als domrenner kun je vrijwilliger zijn op het festival. Hierbij mag je zelf kiezen welk tijdslot of meerdere tijdsloten je zou willen helpen , maar let op: de eerste twee blokken zitten al vol!. Naast de gezelligheid krijg je ook leuke goodies ter compensatie en daar bovenop nog een maaltijd ( ontbijt, lunch of avondeten afhankelijk van de tijd dat je helpt). 
We hebben inmiddels al veel domrenners die komen helpen dus sluit je snel aan en maak het festival van dichtbij mee! https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tWb8DP3JFhcJM66Xc0pOmipb96bpeYMzCSlUZFVe3Ug/edit?usp=drive_web&ouid=100659323259177781271 

Ben je geen vrijwilliger maar wil je wel heel graag langskomen? Meld je dan ook aan zodat wij weten hoeveel domrenners we gaan zien! Als domrenner krijg je een leuk cadeautje als je erbij bent! 

Wij kijken uit naar een mooie dag, tot 20 augustus! 

¡Hasta pronto!

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen