Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Evenement
Datum en tijd
23 jun. 2019 10:00 - 20:00

De Ronde van Utrecht

Op zondag 23 juni zal de Ronde van Utrecht plaatsvinden. Er zullen diverse wedstrijden plaatsvinden in hartje Utrecht. De start en finish van de wedstrijden ligt op de legendarische Maliebaan, dicht tegen het Malieblad aan. Je rijdt met de klok mee via de Maliesingel en de Nachtegaalstraat weer terug naar de Maliebaan. Het relevante programma is als volgt:

  • 10.45u Sportklasse / Masters 50+
  • 13.15u Vrouwen: elite / amateurs / beloften / junioren
  • 14.30u Mannen: amateurs
  • 16.00u Open Kampioenschap van Utrecht (mannen)
  • 17.00u Open Kampioenschap van Utrecht (vrouwen & vrouwen studenten zonder licentie).
  • 18.00u Studenten mannen zonder licentie.

Wil jij jezelf kronen tot 'Kampioen van Utrecht'. Schrijf je dan snel in! Inschrijven voor renners met een licentie gaat via de KNWU-site. Heb je geen KNWU-licentie, of heb je een KNWU-basislidmaatschap vul dan dit formulier in om je aan te melden. 

De kosten zijn € 7,50 inschrijven kan tot tien dagen voor de wedstrijd. Als het maximum aantal deelnemers vooraf nog niet is bereikt, kan op de dag zelf worden bijgeschreven en bedraagt het inschrijfgeld € 10,00.

Schakel je liever een tandje lichter? Fiets dan eerst de uitgepijlde toertocht om de stad Utrecht en aanschouw bij terugkomst op de Maliebaan de ontknoping van De Ronde van Utrecht. Klik hier om je in te schrijven voor de toertocht.

Het Malieblad wordt ingericht als festivalterrein, op dit terrein kan er worden genoten van een drankje en muziek. Naast alle wieleractiviteiten is er op het festivalterrein voor ieder wat wils! Zo zijn er naast een springkussen, een pumptrack en een poffertjes fietskraam ook nog enkele foodtrucks voor de lekkere trek.

Lijkt het je leuk om te helpen tijdens dit prachtige evenement? Vul dan vrijblijvend hier je gegevens in of stuur een e-mail/appje naar Mila (prcommissaris@domrenner.nl / 0612681208). Als bedankje zal je net als voorgaande jaren een Bike MOTION toegangskaart krijgen. Als vrijwilliger mag je tevens gratis aansluiten bij het avondeten en borrel!

Vul tevens dit formulier in om je aan te melden voor het eten!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien