Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Gezelligheid
Vanaf
12 jul. 2019 22:00:00
Tot
20 jul. 2019 22:00:00

Lieve Domrenners,

Na de geslaagde edities van de afgelopen jaren organiseert de Domrenner voor de vierde keer het Domrenner Zomerkamp! 7 dagen vakantie, met fietsen, Tour kijken en relaxen.

Dit jaar is ons oog gevallen op de regio rond Beauford, deze regio staat bekend om de iconische klimmen als de Col de la Madaleine, Cormet de Roselend, Col du Petit Saint Bernard en nog andere prachtige cols. Dit is dus de ideale plek om je superbenen nog een keer maximaal op te pompen voor het naseizoen.

Naast fietsen is het natuurlijk ook een weekend voor ontspanning, in de avond is er daarom genoeg tijd om een spelletje te spelen en een drankje te doen. Verder is het ook mogelijk om met een groepje andere bergsporten te doen als het fietsen je teveel wordt.

Voor deze epische week is er slechts plek voor 15 leden en om de kosten binnen een studentenbudget te houden gaat het weekend alleen door bij een minimum van 12 deelnemers.

Om jullie de kans te geven om te kunnen bepalen of je echt mee kan, geven we hieronder de exacte informatie.

Data: 13 juli tot en met 20 juli 2019

Locatie: Beaufort

Kosten: Circa €275-325

Vervoer: Auto’s

Vertrek: 12 juli rond 22.00 op een nader te bepalen locatie

Inschrijving open: 22 mei 18:00

Inschrijving sluiten: 16 juni 23.55

Groetjes,

De Kampcommissie

 

P.S.

Afmelden is alleen mogelijk tot de uiterste datum van aanbetaling. Mocht je je naderhand pas afmelden, dan zul je moeten betalen voor de verblijfskosten. Afmelden na 6 juli betekent dat je voor alles zult moeten betalen. In geval van noodsituaties zal de kampcommissie beslissen wat er gebeurt.

Mocht je nou vette activiteiten in de omgeving weten, stuur dan een mailtje naar kampcommissie@domrenner.nl. Ook als het je leuk lijkt om routes te maken, stuur dan even een mailtje voor het exacte adres!

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien