Circuittraining

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Training
Datum en tijd
22 apr. 2021 18:30 - 20:00

De training:

Circuit training is een van de wintertrainingen van de Domrenner. Leden van Softijs kunnen zich echter ook aanmelden voor deze trainingen. Van oktober tot maart zullen Mart en David jullie begeleiden tijdens een training die draait om verschillende korte en intensieve oefeningen waar je conditie, spierkracht en core-stability van vooruit gaat. Dit jaar zal deze voor het eerst buiten plaatsvinden i.v.m. de huidige coronamaatregelen. Neem dus warme kleding mee!

Aanmelden en afmelden:

De aanmelding gaat volledig via de site. Op iedere zondagavond voorafgaand de training gaat om 20.00 uur de aanmelding open, waarna deze sluit op de desbetreffende donderdagmiddag 12.00 uur. In principe zullen de circuittrainingen ongeveer 2,50 euro per les kosten, en zal dit via de eigen vereniging achteraf geïncasseerd worden. Voor Domrenners geldt dat je gebruik kan maken van je strippenkaartkorting. 

Protocol circuittrainingen omtrent COVID-19 

Wij, trainers en deelnemers, volgen de RIVM-hygiënemaatregelen strikt op. Bij klachten die passen bij infectie met het coronavirus blijft een deelnemer thuis. Dit zijn verkoudheidsklachten (loopneus, keelpijn, hoesten, minder kunnen ruiken en verhoging van de lichaamstemperatuur), koorts en/of kortademigheid.

Thuisblijven geldt tevens als iemand in het huishouden van een deelnemer de bovengenoemde verschijnselen vertoont.

Deelnemers worden aangemoedigd om alleen naar de training te komen.

Deelnemers wordt gevraagd om niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training op locatie aan te komen en direct na de training weer te vertrekken.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien