Circuittraining

Over dit evenement

Categorie
Training
Organisator
Bestuur 2023-2024
Datum en tijd
23 nov. 2023 18:28 - 20:00
Locatie
Gymzaal op Nolenslaan 33B

Lieve Domrenners

Het winterseizoen is begonnen en dat betekent... elke donderdag circuit (en trefbal)

Onderleiding van onze trainers krijgen we allerlei beenspieroefeningen voor de kiezen, een garantie op spierpijn! De training is gefocust op het versterken van je spieren in je benen, rug en buik. De oefeningen worden veelal gedaan met je eigen lichaamsgewicht. Op die manier is het voor alle niveau's toegankelijk en kun je het zo zwaar maken als je zelf wilt. We beginnen iedere training met een warming-up en coördinatie oefeningen. Vervolgens werken we collectief aan de beenspieren. Als afsluiting is er een circuit met een aantal oefeningen die herhaald worden. En niet onbelangrijk, een paar potjes trefbal horen ook bij de training!

Wat neem je mee? Zaalschoenen en sportkleren (het is warm dus kort-kort!) een bidon met water en natuurlijk je Domrennervriendjes!

Aan- en afmelden kan t/m de betreffende donderdagmiddag 12.00. Wanneer je je na 12.00 afmeldt zullen wel de kosten van de training in rekening worden gebracht.

Tot dan, dan gaan we een lekker kontje kweken!

 

Kosten:

  • Leden: ong. 1,5-2,0 euro per circuitles
  • Donateurs: ong. 3,50-4,00 euro per circuitles

Kosten worden na het seizoen berekend en afgeschreven. Voor leden geld dat je strippenkaart hier voor wordt gebruikt, dus wie weet betaal je wel helemaal niks;)!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien