Spinning

Over dit evenement

Categorie
Training
Organisator
Bestuur 2023-2024
Datum en tijd
28 nov. 2023 19:45 - 21:15
Locatie
Spinningzaal op Olympos

Lieve Domrenners,

Het winterseizoen is weer begonnen en dat betekent dat we elke dinsdagavond gaan spinnen!

Onder leiding van onze spinningtrainers staat er elke week een leuke, effectieve training voor ieder niveau op het programma. En om het zuur in je benen te onderdrukken zal dit gebeuren onder genot van muzikale hoogstandjes, voor verzoeknummers kun je terecht bij Marcel, Isa of Hugo. Na de spinning is er de mogelijkheid om even na te genieten in het Sportcafé op Olympos onder genot van... een chocomelletje?

Voor het begin van de training kun je je omkleden in de kleedkamers van Olympos, na de training kun je hier ook nog douchen.

Wat neem je mee? Een (of twee als je gaat douchen) handdoek(en), bidon met water, sportschoenen (of fietsschoenen met SPD plaatjes), fietskleding (vooral broek!), hartslagband (kun je koppelen aan het spinning apparaat), en natuurlijk heel veel moraal! En gratis tip van Lennard: een schone onderbroek voor na het douchen;)

Meld je gauw aan, vol is vol! Aan en afmelden kan t/m de betreffende dinsdagmiddag 12.00. Wanneer je je na 12.00 afmeldt zullen wel de kosten van de training in rekening worden gebracht.

Tot dan want... Spinning is winning

 

 

Kosten: 

  • Leden: ong. 2,50 euro per spinningles
  • Donateurs: ong. 4 euro per spinningles

Kosten worden na het seizoen berekend en afgeschreven. Voor leden geldt, je strippenkaart wordt hiervoor gebruikt, dus wie weet betaal je wel niks!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien