Woensdagtraining

Over dit evenement

Categorie
Training
Organisator
Bestuur 2023-2024
Datum en tijd
12 jun. 2024 18:28 - 21:28
Locatie
Verzamelen op Olympos

Woensdag staat in het teken van de sprint en klimklassementen. We verzamelen om 18:00 op Olympos, hier verdelen we de deelnemers, zo fietst iedereen bij een groepje waar die aan zijn/haar trainingswens komt. Er worden 3 soorten routes gereden, Domrenner kort (50km), Domrennermidden (65km) en Domrennerlang (75km). In 3 groepen wordt gesprint, damessprint, herensprint zonder licentie en herensprint met licentie. Als je er elke week bent maak je kans op het krijgen van een sprint of bergtrui! Op vaste plekken word er gesprint en na de sprint wordt altijd gewacht tot de groep weer compleet is, voorafgaande aan de training wordt besloten welke route wordt gefietst en dus ook waar de punten te behalen zijn. Ook als je niet wilt sprinten is er een groep voor jou, er rijd altijd een babbelgroep mee, of je rijd gewoon lekker rustig de sprint, aan het einde wordt op je gewacht! Wil je meer informatie over de sprint segmenten, vraag het vooral even aan het bestuur, wij kunnen het je in geuren en kleuren uitleggen:)

Of je nu 38 km/u gemiddeld rustig vindt of 18 km/u, je bent gewoon welkom en voor iedereen is er een geschikt groepje! Twijfel je waar je je bij wilt aansluiten, check het even bij het bestuur of een wegkapitein.

Dan zijn er een paar regeltjes! Richting de zomer wordt het steeds warmer dus neem genoeg volle bidons mee! Daarnaast geldt: hoe langer je op de fiets zit hoe meer eten je nodig hebt. Dus neem voldoende fietsreepjes mee, we stoppen even om die naar binnen te werken, niets vervelenders dan een hongerklop! Zorg ervoor dat je materiaal op orde is, helm op, doen je remmen het?, bij twijfel even laten checken bij wegkapitein of bestuur. Ook komt het weleens voor dat we een lekke band hebben, ook als je hem zelf niet kan wisselen, zorg er altijd voor dat je een nieuw bandensetje mee hebt! Daarbij kan het zijn dat het donker wordt als je terug bent, neem dus ALTIJD lampjes mee!


 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien