Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Gezelligheid
Datum en tijd
18 mei 2019 11:00 - 23:00

Dies!

Niet te geloven 22 jaartjes alweer! Natuurlijk moet dit worden gevierd, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat staat deze dag in het teken van onze vereniging, fietsen maar bovenal een hoop gezelligheid. Dit jaar zal op 18 mei de 22e verjaardag van onze mooie vereniging gevierd worden. Een dag vol met activiteiten zowel op als naast de fiets georganiseerd door het bestuur en verschillende commissies, en dat allemaal op het terrein van de Nedereindse Berg. 

Het programma voor de dag is (ongeveer) als volgt:
11:00u Vertrek vanaf de NEB voor een toertocht van +/- 80 km
14:00u Lunch op de NEB
15.00u Wattmeister Challenge finales
16:00u Start spelonderdelen 
18:00u BBQ
19:00u Vervolg spelonderdelen en quiz
21.30u Vertrek richting staplocatie

Genoeg redenen dus om deze datum dik te omlijnen in je agenda!! Het grootste deel van het programma is vrij toegankelijk dus ook al kun je niet de hele dag, kom gerust een dagdeel langs. Let wel op: om ervoor te zorgen dat er genoeg eten is bij lunch en BBQ willen we iedereen vragen om dit Google formulier in te vullen. Als je dit formulier niet invult zal er geen rekening met je worden gehouden wat betreft eten!

Kosten: de kosten van deze dag zijn afhankelijk van de onderdelen waar je aan deelneemt. De toertocht, wattmeister finales en spelonderdelen zijn gratis. De kosten voor de lunch en barbecue zullen rond de 5-10euro per persoon zijn. Bij aanmelding wordt er eten voor je gekocht en zullen er dus kosten in rekening gebracht worden.

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien