Kerst met de Domrenner!

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Gezelligheid
Organisator
Bestuur 2020-2021
Datum en tijd
14 dec. 2020 12:00 - 20 dec. 2020 12:00

Kerst met de Domrenner!

Kerst met de Domrenner! 

Om de kerstgedachte een beetje te stimuleren, al helemaal nu onze sociale contacten beperkt worden door Corry, hebben we wat leuks bedacht! 

Wat is het idee? 

Als je graag mee wilt doen, meld je je aan via de website. Let op: aan- en afmelden kan tot en met zaterdag 5 december. Daarna zullen we alle deelnemers in lootjestrekken.nl gooien, waarna we lootjes gaan trekken. Het idee is dat je voor de persoon die je trekt een cadeautje koopt van 7,50 euro, en daarbij een kleine boodschap meegeeft. Dit mag een klein gedichtje zijn, het mag een boodschap zijn, kies vooral wat je leuk vindt! Het gaat uiteindelijk vooral om het gebaar! 

Het cadeautje (met de boodschap) lever je af bij de betreffende persoon ergens in de week voor kerst, dus tussen 14 en 18 december. Lootjestrekken.nl heeft door Corona een nieuwe functie waarbij je je adres kan invullen, dus het cadeautje kan je opsturen, maar eventueel ook zelf bezorgen (dit ligt natuurlijk ook een beetje aan de afstand). Ook als je de persoon die je trekt niet goed kent, kan je via facebook vast en zeker een heel eind komen, en desnoods koop je een algemeen cadeautje, dus dat moet zeker geen belemmering zijn! Verder kan je ook anonieme vragen stellen via lootjestrekken.nl, dus brand vooral los. We hopen op deze manier enerzijds elkaar wat beter te leren kennen en anderzijds vooral de kerstgedachte te stimuleren. Of je jezelf anoniem houdt of niet is aan jezelf. Zorg er in ieder geval dat jouw lootje sowieso een cadeautje thuisgestuurd krijgt, en er niemand met lege handen staat, verder ben je vrij in wat je maakt/stuurt/koopt!

Dus, wil je meedoen, meld je vooral aan via de site. Hoe meer deelnemers, hoe leuker! Wil je toch niet meedoen? Meld je dan ook netjes af vóór 5 december. Als we je eenmaal in lootjestrekken.nl hebben gezet (dit doen we 6 december), doe je mee en kan je niet meer terug. 

Wij zijn benieuwd naar jullie creativiteit!

Liefs, 

Bestuur 20/21

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien