Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Training
Vanaf
26 okt. 2017 18:30:00
Tot
22 feb. 2018 20:00:00
Locatie
Dr Nolenslaan 33B

De komende winter zal onze trainer Mart weer de gebruikelijke Circuittraining verzorgen. De training focust op het versterken van je spieren in je benen en voor de stabiliteit. De oefeningen worden veelal gedaan met je eigen lichaamsgewicht. Op die manier is het voor alle niveau's toegankelijk en kun je het zo zwaar maken als je zelf wilt. De trainingen beginnen elke donderdag om 18.30 en duren tot 20.00. Er wordt begonnen met een warming-up en coordinatie oefeningen. Vervolgens werken we collectief aan de beenspieren. Als laatste is er het circuit waarin je 2x zo'n 10-15 oefeningen doet van 1 minuut. 

Wil je meer informatie over de inhoud van de circuittraining? Neem dan contact op met de trainer Mart Reiling.

De trainingen worden gegeven in Tuinwijk (Dr. Nolenslaan 33B). De eerste is op donderdag 26 oktober waarna er tot donderdag 22 februari elke donderdag wordt getraind (m.u.v. de kerstvakantie). 

In totaal zijn er 16 trainingen. Je kan je nu inschrijven voor een abonnement op alle trainingen. De prijsindicatie voor leden is  €20,-. In maart zal de uiteindelijke afrekening gemaakt worden. Heb je een Olympas? Dan zal dit mogelijke de eerste activiteit in het nieuwe seizoen zijn waar je de strippenkaart voor kan gebruiken. In dat geval zal de  €20,- van je tegoed afgetrokken worden en is de circuittraining gratis.

Let op: Mocht de inschrijving vol zitten dan hebben leden voorrang op donateurs. Tevens wordt je toegevoegd aan de wachtlijst, je krijgt dan de gelegenheid om later in te stromen.

BELANGRIJK: Uitschrijven voor het abonnement zonder dat er kosten in rekening worden gebracht kan tot 22 oktober!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien