TxMiller

“TxMiller weet wat het betekent om als donor het verschil te maken, daarom ondersteunen wij U.S.W.V. De Domrenner.” – Wietse Mulder PhD, founder of TxMiller foundation

Na een goede samenwerking tijdens De Domrenner’s “Fiesta de la Vuelta” in augustus 2022, zette GenDx de samenwerking met De Domrenner per 1 januari 2023 met plezier voort, als zijnde hoofdsponsor voor een periode van 3 jaren. Na een periode van 2 jaar is Wietse Mulder samen met Erik Rozenmuller de Foundation TxMiller gestart, van waaruit de sponsoring verder zal verlopen.

GenDx, gevestigd op Utrecht Science Park, ontwikkelt excellente moleculair diagnostische producten en staat bekend om het leveren van uitstekende educatie en customer support. De software en laboratorium kits van GenDx worden wereldwijd gebruikt in diagnostische labs, om de beste match tussen donor en patiënt te kunnen vinden. Zodoende draagt GenDx bij aan de overlevingskansen en kwaliteit van leven van transplantatiepatiënten. TxMiller heeft dezelfde doelen voor ogen, om zoveel mogelijk gezonde en jonge mensen tot stamcel donor te maken.

In lijn met deze missie, zet TxMiller zich samen met U.S.W.V. De Domrenner in om meer bekendheid te geven aan stamceldonatie. Samen hebben wij de ambitie om het aantal geregistreerde donoren te laten groeien. Des te meer jonge, fitte mensen zich aanmelden als potentieel stamceldonor, des te groter de kans dat er voor iedere patiënt een geschikte match kan worden gevonden!

Meer weten over TxMiller? Hun site is nog niet online, kijk voor nu op: www.GenDx.com


TxMiller_Foundation.jpg