GenDx

GenDx_logo_fc_strapline_eurobio_purple.jpg
Gendx

“GenDx weet wat het betekent om als donor het verschil te maken, daarom ondersteunen wij U.S.W.V. De Domrenner.” – Wietse Mulder PhD, GenDx CEO

Na een goede samenwerking tijdens De Domrenner’s “Fiesta de la Vuelta” in augustus 2022, zet GenDx de samenwerking met De Domrenner per 1 januari 2023 met plezier voort, als zijnde hoofdsponsor voor een periode van 3 jaren. 

GenDx, gevestigd op Utrecht Science Park, ontwikkelt excellente moleculair diagnostische producten en staat bekend om het leveren van uitstekende educatie en customer support. De software en laboratorium kits van GenDx worden wereldwijd gebruikt in diagnostische labs, om de beste match tussen donor en patiënt te kunnen vinden. Zodoende draagt GenDx bij aan de overlevingskansen en kwaliteit van leven van transplantatiepatiënten. 

In lijn met deze missie, zet GenDx zich samen met U.S.W.V. De Domrenner in om meer bekendheid te geven aan stamceldonatie. Samen hebben wij de ambitie om het aantal geregistreerde donoren te laten groeien. Des te meer jonge, fitte mensen zich aanmelden als potentieel stamceldonor, des te groter de kans dat er voor iedere patiënt een geschikte match kan worden gevonden!

Meer weten over GenDx? Ga naar: www.GenDx.com